Mauritz Stillers Väg 14

Mauritz Stillers Väg 14

Slutpris

5 600 000 kr


Gamla filmstaden/Råsunda— Solna

Mauritz Stillers Väg 14


Slutpris
5 600 000 kr

Gamla filmstaden/Råsunda— Solna

Filmstadens mysigaste uteplats!

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet med stor uteplats mot lugn innergård, på bästa adress i Filmstaden. Bostaden präglas av rejäla sociala ytor och gott ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i söderläge. På den stora uteplatsen kan du möblera med större soffgrupp, matbord samt grill, tidigare har även uteplatsen inretts med en mindre pool. Väl inne i lägenheten slås du av öppna ytor, ljusa ytskikt och modern interiör. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin, förvaringen och arbetsytorna är även generösa. Tack vare en öppen planlösning rymmer du möblering med större matbord och soffgrupp. Vidare har du undanskiljt från de sociala ytorna de två sovrummen. Master bedroom är utrustat med förvaring och fönstret ligger insynsfritt i suterräng. Det mindre sovrummet inreds enkelt med säng och arbetsplats. Mellan de båda sovrummen finns även ett flexibelt extrarum som kan inredas som barnrum, klädkammare eller arbetsplats. Däremellan finner du även bostadens moderna badrum. Detta är utrustat med badkar, kombinerad tvätt och torkmaskin, WC, väggskåp samt skötbänk. Till bostaden hör även två väl tilltagna externa förråd på källarplan!

BRF Palladium i Solna är en förening som äger marken med goda ekonomiska förutsättningar och innefattar 82 lägenheter och en lokal. I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV. Tack vare god ekonomi så planeras inga avgiftshöjningar, inga renoveringar som innefattar kostnader för föreningen är heller planerade. Från lägenhetens fönster ser du grönska, bakom grönskan gömmer sig även fina promenadstråk och Råstasjön. I närområdet finner du som sagt den perfekta blandningen mellan grönska och stadspuls, där du endast har en minuts promenad till ICA såväl som Näckrosens tunnelbana. Utöver det har du även Filmstaden och Råsundavägen endast en minut bort kan du nå konstateljéer, biograf, caféer och restauranger på nolltid, samtidigt som du har grönskan precis utanför porten. Mall of Scandinavia ligger även en 10-minuters promenad bort., där du finner shopping i världsklass!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 749 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
0 av 5
Såld
2023-06-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Mauritz Stillers Väg såldes av oss 2023-06-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Mauritz Stillers Väg.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.