Sankt Ansgars Väg 10 B

Sankt Ansgars Väg 10 B

Slutpris

2 910 000 kr


Råsunda— Solna

Sankt Ansgars Väg 10 B


Slutpris
2 910 000 kr

Råsunda— Solna

Välkommen in till denna karaktärsfyllda 2:a med balkong i söderläge!

Välkommen till ditt framtida hem! Denna charmiga 2 rum och kök, med en yta på 44 kvadratmeter belägen i ett av de mest eftertraktade områdena, erbjuder den en perfekt kombination av bekvämlighet och charm. Här kan du njuta av en harmonisk tillvaro med en optimal placering som ger dig omedelbar tillgång till allt du behöver.

Det första som möter dig är den ljusa och luftiga känslan tack vare den generösa takhöjden på hela 2,7 meter. Denna unika detalj ger inte bara en känsla av rymd utan ger också rummet karaktär och charm.

Balkongen som är belägen i söderläge är utan tvekan är en av de främsta fördelarna med denna lägenhet. Perfekt för att dra nytta av solens strålar från morgon till kväll, erbjuder denna balkong en oas av ljus och värme året runt.

Här kan du vakna upp till den mjuka morgonsolen och njuta av din första kopp kaffe medan du tar in den friska luften och det lugnande landskapet. På eftermiddagen blir balkongen en idealisk plats att koppla av och ta en paus från dagen, medan kvällssolen smyger sig in och skapar en atmosfär av lugn och ro.

Föreningen har tagit hand om alla stora renoveringar, vilket innebär att du kan njuta av ett bekymmersfritt boende medan du investerar i din framtid. Föreningen har en låg belåning och har även två hyresrätter kvar att sälja i framtiden, vilket utgör dolt kapital. Dessutom har föreningen 17 parkeringsplatser till förfogande, vilket är en betydande fördel för medlemmar som är bilägare. Lägenheten har tillgång till ett rymligt förråd i källaren, perfekt för att förvara säsongens kläder, sportutrustning eller andra tillhörigheter.

Solna Centrum ligger runt hörnet och erbjuder tillgång till tunnelbana, tvärbana, bussterminal samt ungefär 120 butiker. Solna Station, där pendeltåg trafikerar, är bara 5 minuters promenad bort. Dessutom kommer den gröna tunnelbanelinjen att ansluta till Stockholm City med endast två stationer. Mall of Scandinavia och Råstasjön ligger också bara en kort promenad bort.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm som blir verklighet för den som söker det perfekta hemmet. Med sin karaktär, bekvämligheter och fantastiska läge är det svårt att inte bli förälskad.

Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem!


Boarea
44 kvm
Avgift
3 371 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Sankt Ansgars Väg såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Sankt Ansgars Väg.

Boka värdering

Amanda Fernqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.