Bygatan 39

Bygatan 39


Huvudsta— Solna

Bygatan 39Huvudsta— Solna

Förmedlas på uppdrag av BRF Bygatan!

Förmedlas på uppdrag av BRF Bygatan!
OBS! Inga privatvisningar, enbart öppen visning på uppdragsgivarens begäran.

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad, med närhet till kommunikationer, närservice och natur. Här bor du i en stabil förening med goda ekonomiska förutsättningar då de har många hyresrätter kvar samt en låg belåningsgrad. Här har du med goda förutsättningar chans att skapa dig ett drömboende. Lägenheten är välplanerad med arbetsvänligt kök, badrum och stora sociala ytor samt en fantastisk balkong!

BRF Bygatan är en av de största och mest stabila föreningarna i området med god ekonomi och fantastiska faciliteter.

Här på Bygatan bor du ett stenkast ifrån det mesta. Bara några meter bort ligger Huvudsta Centrum, där du hittar allt ifrån matbutiker, gym och apotek till vårdcentral och kommunikationer som tar dig till T-centralen på under 10 minuter. En kortare promenad bort ligger Solna Centrum som erbjuder ytterligare shoppingmöjligheter, restauranger och god kommunaltrafik. Placerad i ett familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor, fotbollsplan, lekpark och fina grönområden. För den aktiva så ligger Huvudstafältet utanför fönstret med härlig grönska. Ett stenkast bort hittar du Huvudstabadet vid Mälaren med anslutande promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 683 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Solna

Denna lägenhet på Bygatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Bygatan.

Boka värdering
Basit Malik
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3
Carl Lekselius
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad