Charlottenburgsvägen 28, 2 tr

Charlottenburgsvägen 28, 2 tr

Slutpris

3 520 000 kr


Råsunda— Solna

Charlottenburgsvägen 28, 2 tr


Slutpris
3 520 000 kr

Råsunda— Solna

Drömbostad med fantastiskt ljus i hörnläge, lummig omgivning, balkong i väst och skuldfri förening

Varmt välkommen till en magisk bostad på omtyckta och hemtrevliga Charlottenburgsvägen i Solna, med perfekt hörnläge och balkong i väst! Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en välkomnande känsla med bostadens bevarade 40tals-charm. Här återfinns attribut så som vacker fiskbensparkett, garderob i original och renoverade fönster med detaljer från byggåret.

I bostadens hall möts du av det vackra golvet och upphängning in till vänster. Rakt fram från hallen kommer du in till bostadens hemtrevliga kök som går i klassiska färger och materialval. Här finns gott om förvaring och bra med arbetsyta, perfekt för den som tycker om att laga mat. Med en härlig plats för ett matbord och stolar invid stora fönster som bjuder på en vy med grönskande träd utanför blir detta optimalt att njuta av alla dagar i veckan men även för att fylla på med vänner och familj när så önskas. Då man öppnat upp mellan kök och vardagsrum är det lätt att förlänga matplatsen när man är många!

Ta dig vidare in i det fantastiska vardagsrummet som ligger i ett trevligt hörnläge med fönster åt både syd och väst. Det stora fönsterpartiet med klassiska spanjoletter och vackra marmorerade fönsterbänkar som löper längs med rummet och ut mot den härliga balkongen, ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det bevarade originalgolvet i fiskbensparkett. Här finns god plats för en stor soffhörna för det perfekta fredagsmyset, skön avslappning efter en lång arbetsdag, eller för att fylla rummet med vänner och familj. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Balkongen är en dröm för den som tycker om att odla och plantera, här trivs både örter och blommor. Samtidigt som det är perfekt och ta en god kopp kaffe här, avnjuta middagen med kvällssolen som sällskap eller läsa en bra bok med fågelkvitter i bakgrunden.

Sovrummet som även det har ett väldigt vackert fönsterparti är beläget med utsikt mot gård och grönska utanför. Här finns plats för en stor säng och övrigt önskat möblemang som exempelvis skrivbord och arbetsplats. Stor garderob i original erbjuder förvaring för alla era kläder och skor. Det lugna läget på denna återvändsgata är perfekt för att få en rofylld plats att sova på. I anslutning hittas badrummet som är helkaklat och välordnat med duschhörna, förvaring i kommod och handdukstork som håller handdukarna varma för dig så att du får en härlig start på dagen! Dessutom finns här spotlights i taket som ger dig ett riktigt bra badrumsljus på morgonkvisten.
Välkommen till Charlottenburgsvägen 28, välkommen hem!

Föreningen:
Brf Framnäs 8 bildades 1987 och ligger på hemtrevliga Charlottenburgsvägen i Vasalund/Råsunda. Huset byggdes 1946 och har varsamt renoverats under åren. Föreningen är mycket omtyckt av medlemmarna och är en av få skuldfria föreningar i Solna. Dessutom erbjuds utöver cykelrum, dubbla förråd för var lägenhet och tvättstuga, även omtyckta attribut så som hobbyrum för hemmafixaren samt en trevlig altan i trädgården med gemensam grill.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
2 711 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-08-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2022-08-17. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.