Evenemangsgatan 24

Evenemangsgatan 24

Slutpris

4 950 000 kr


Arenastaden— Solna

Evenemangsgatan 24


Slutpris
4 950 000 kr

Arenastaden— Solna

Äntligen en trea med eftermiddagssol och utsikt över Råstasjön!

Välkommen till en av de bästa trerummarna på Evenemangsgatan. Lägenheten är belägen i bästa föreningen på gatan, där du har låga avgifter och goda ekonomiska förutsättningar. Här blir himlen din närmsta granne, och du kan njuta av en oslagbar panoramautsikt över hela Solna. Den rymliga balkongen låter dig ta del av den fantastiska utsikten och kvällssolen, dessutom är den inglasad för att kunna nyttjas året om. Förutom den imponerande utsikten erbjuder bostaden stilrena materialval och är fullt utrustad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Lägenhetens klart bästa del är den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, där du kan njuta av både utsikten och det naturliga ljuset som flödar in.

Du har utmärkta transportmöjligheter med pendeltåg, bussar, tunnelbana och tvärbana inom räckhåll, och Mall of Scandinavia är din granne och erbjuder allt du behöver. Solna är en plats som med sina många fördelar blivit populärare för varje år som går. Här finns en harmonisk blandning av stadsliv och grönområden med närhet till Kungliga Hagaparken och Friends Arena. Kommunen har också investerat betydande resurser i moderna bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger och fritidsaktiviteter. Med pågående utvecklingsprojekt ser framtiden lovande ut, då tunnelbanans gröna linje även kommer vara belägen utanför porten så snart som 2028. Det är en plats där du kan uppleva stadspulsen samtidigt som du har tillgång till grönområden och moderna bekvämligheter.

Denna bostad är en sann dröm med en imponerande utsikt, fullt utrustad med alla bekvämligheter du behöver och ligger på bästa adress med nära till allt!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 674 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
17 av 21 (Hiss finns)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Evenemangsgatan såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Evenemangsgatan.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Amanda Fernqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.