Förrådsgatan 1

Förrådsgatan 1


Solna

Förrådsgatan 1Solna

En riktig pärla: på bästa adress intill Råsundas alla skatter

Från Råsundavägens puls tar du in på denna härliga tvärgatan som heter Förrådsgatan. Längs med de färgglada husen från 30-40tal och de lummiga omgivningarna hittar du snart fram till nr 1. En trivsam entré välkomnar dig in i trapphuset med sin ombonade marmortrappa. På fjärde våningen hittar du denna fantastiska bostad om 2 rok som har fönster i två väderstreck och en härlig balkong!

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en varm, välkomnande känsla. Ett vackert ljust golv löper genom hallen, förbi garderob och badrum, in mot bostadens vardagsrum. In till vänster hittar du badrummet som är utrustat med toalett, handfat, handdukstork och dusch. De stilrena färgerna som kombineras med kromade detaljer skapar en harmonisk känsla i badrummet och ger dig en härlig start på varje dag.

Bostadens fantastiska vardagsrum öppnar upp sig till en stor social yta, med naturlig plats för både en stor matplats, men även en generöst tilltagen loungedel/soffhörna. Här finns gott om plats för att bjuda hem vänner och familj, att ha härliga myskvällar i soffan och fylla matsalsbordet med goda rätter inför helgen. Dessutom finns plats för en arbetsplats vilket är strålande för de dagar som innebär hemmajobb. Som pricken över i innehar denna bostad även en härlig balkong med plats för både bord och stolar. Balkongen nås via det stora fönsterpartiet med glasad balkongdörr i vardagsrummet. Då du befinner dig högt upp i huset har denna balkong ett fritt läge och ger dig en fin plats att varva ner på. Sitt här och njut av sommaren, plantera blommor och lyssna på fåglarnas kvitter, sammantaget är det hela helt enkelt magiskt bra.

Ta dig vidare in mot det fantastiskt fina köket som renoverades under 2018. Med fräscha vitvaror och vackra ytskikt skapas en välkomnande atmosfär som binds ihop på ett stilfullt sätt med ljus från både vardagsrum och sovrum. Inte bara finns det gott om plats på spis och i kylskåp, förvaringen är även ypperlig med klassiska inslag så som skafferi och avställningsytorna är även dessa generösa. När du njutit av att svänga ihop en härlig middag så behöver du inte heller frukta disken, då det självklart är diskmaskin installerad!

Sovrummet hittas bakom nästa dörr. Detta ljuvliga sovrum med en rofylld känsla har både plats för en stor säng, men även för en garderob som löper mellan golv och tak. Här kan du genom det stora fönstret blicka ut mot himlen på morgonkvisten och njuta av ett eget sovrum. De vackert bevarade detaljerna som fönstrens spanjoletter får heller inte missas.

Varmt välkommen för att uppleva känslan på Förrådsgatan 1, välkommen hem!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 552 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Förrådsgatan såldes av oss 2022-04-14. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Förrådsgatan.

Boka värdering
Matilda Gustafson
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad