Framnäsbacken 9, 6/6 tr

Framnäsbacken 9, 6/6 tr

Slutpris

6 100 000 kr


Skytteholm— Solna

Framnäsbacken 9, 6/6 tr


Slutpris
6 100 000 kr

Skytteholm— Solna

Högst upp i huset med underbart gavelläge i lågt belånad förening som äger marken!

- Högst upp i huset med gavelläge
- Möjlig 5 rok
- Oerhört låg månadsavgift
- Tillgång till solig takterrass
- Mycket förvaring och två externa förråd
- Stambytt 2007
- Lätta parkeringsmöjligheter i området
- Två externa förråd
- Lågt belånad förening som äger marken
- Förening har dolda tillgångar

Jag vill stolt presentera denna fantastiska fyrarummare (möjlig femma) på omtyckta Framnäsbacken i Skytteholm. Detta boende har mycket utöver det vanliga.

Bland de många fördelarna hittar ni här ett underbart gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck och frihet från insyn, tre (möjlighet till fyra stycken) fullstora sovrum, stora och sociala sällskapsytor, ett välutrustat kök med matplats och pardörrar till fransk balkong, ett badrum och separat gäst-WC. Utöver detta bjuds på ljusa fräscha ytskikt och goda förvaringsutrymmen. Tillhörande bostaden finns även ett stort vindsförråd samt mindre matkällarförråd.

BRF Rudtorp 4 är en lågt belånad förening som äger marken och har dolda tillgångar i form av två hyresrätter. Den goda ekonomin speglas av de ovanligt låga månadsavgifterna för de boende, som dessutom inkluderar bredband från Tele2. Gemensamma utrymmen som de boende har till sitt förfogande är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd och en underbar soldränkt takterrass med utemöbler. Föreningen har en god erfarenhet av reparationer och underhåll.

I Skytteholm bor du nära det bästa som Solna har att erbjuda! Här bor du omgiven av grönska med Skytteholmsparken inom kort gångavstånd, buss nedför gatan och närhet till Solna Centrum med sina utmärkta kommunikationsförbindelser och närhet till Solna Station samt Westfield Mall of Scandinavia. Skytteholm är populärt bland barnfamiljer, med sin närhet till förskolor, skolor och lekparker.

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan idag vid frågor/intresse.


Boarea
107.5 kvm
Avgift
3 758 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.