Gunnarbovägen 138 / Järvastaden / Solna

Gavelläge - Möjlighet till fyra sovrum - Stor tomt - Bästa kvällssolsläge

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
36 765 kr/år
Totalareal
268 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gunnarbovägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gunnarbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfulla stadsradhus i det populära Järvastaden. Bostaden är belägen med ett eftertraktat gavelläge disponerat i två plan och en boyta om hela 131 m² och med möjlighet till fyra sovrum på samma våningsplan. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen och ett härligt kvällssolsläge. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring, på samma sida av huset finner ni den andra uteplatsen som huserar i bästa söderläge.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum samt ett allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om ni hellre föredrar det, stor klädkammare och helkaklat badrum med badkar. Då bostaden ligger med ett åtråvärt gavelläge finns också möjligheten att disponera om planlösningen så att ni får fyra sovrum och samtidigt ett stor allrum. Gavelläget möjliggör att sätta in ett nytt fönster, se alternativ planlösning för inspiration.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Järvastaden

Här i Järvastaden bor du med närhet till allt du kan önska dig så som bra kommunikationer, naturområden samt affärer, restauranger och gym.

Kommunikationer

Knappt 10 minuters promenad bort i grannområdet Nya Ulriksdal finner du Ulriksdals station där pendeltåg mellan Nynäshamn och Uppsala C går. Från Ulriksdal station tar det 10 minuter in till Stockholm City där samtliga tunnelbanelinjer och övriga pendeltågslinjer går. Från Ulriksdal går även flertalet busslinjer mot till exempel Solna centrum, Brommaplan och Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus går sedan tunnelbanans röda linje och bussar mot bland annat Vaxholm och Norrtälje.

Natur och fritid

På en kort promenad når du Igelbäckens naturreservat med stora skogar och trevliga promenadstråk och på mindre än 10 minuter med bil når du både Råstasjön och Lötsjön med motionsspår och lekpark. Dessutom ligger Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm ett stenkast bort för den mer shoppingintresserade. Där finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger samt O'Learys med såväl Game Zone, bowling och biljard som bar och restaurang. Granne med centrumet ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena, där både matcher och konserter hålls regelbundet.

Barnomsorg och skolor

I Järvastaden finns flera förskolor så som öppna förskolan Solvändan, I Ur och Skur och Pysslingen Förskolor Agnesberg. Ser vi istället till grundskolor i området finns här Vittra Brotorp (F-9) och Raoul Wallenbergskolan Järvastaden (F-6). Självklart finns det fler förskolor och grundskolor i närområdet och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

I Järvastaden finns både ICA Nära, gym och flera lokala restauranger som pizzerior och sushi, allt för att kunna möta dina vardagliga behov på hemmaplan. Här finns även populära Erlandssons Brygga för den båtintresserad som behöver fylla på med allt möjligt inför sommarsäsongen. Som tidigare nämt ligger även Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm endast ett stenkast bort.

Tips & inspiration