Gunnarbovägen 138 / Järvastaden / Solna

Gavelläge - Möjlighet till fyra sovrum - Stor tomt - Bästa kvällssolsläge

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
36 765 kr/år
Tomtarea
268 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gunnarbovägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gunnarbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfulla stadsradhus i det populära Järvastaden. Bostaden är belägen med ett eftertraktat gavelläge disponerat i två plan och en boyta om hela 131 m² och med möjlighet till fyra sovrum på samma våningsplan. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen och ett härligt kvällssolsläge. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring, på samma sida av huset finner ni den andra uteplatsen som huserar i bästa söderläge.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum samt ett allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum om ni hellre föredrar det, stor klädkammare och helkaklat badrum med badkar. Då bostaden ligger med ett åtråvärt gavelläge finns också möjligheten att disponera om planlösningen så att ni får fyra sovrum och samtidigt ett stor allrum. Gavelläget möjliggör att sätta in ett nytt fönster, se alternativ planlösning för inspiration.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.