Gyllene Hästens Torg 7

Gyllene Hästens Torg 7


Ulriksdal— Solna

Gyllene Hästens Torg 7Ulriksdal— Solna

Välkomna till denna fantastiska lägenhet som finns på Gyllene hästens torg i Ulriksdal, Solna.

- Balkong med eftermiddagssol
- Inga planerade renoveringar
- Inga planerade avgiftshöjningar
- Våning 4 (enligt hiss)
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Diskmaskin
- Klädkammare

Lägenheten präglas av en modern känsla. Lägenheten består av ljusa väggar som tillsammans med den fantastiska balkongen och de stora fönstren skapar ett otroligt ljus inne i lägenheten.
När man kommer in i bostaden kommer man först till lägenhetens badrum. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, klinkers och kakel.
Vidare finner man lägenhetens klädkammare. Klädkammaren kan man göra om till ett kontor om så önskas, annars rymmer den mycket förvaring och två garderober finns redan där som ingår.
Lägenhetens kök är ett modernt kök som har allt man behöver i ett kök. Här finns en diskmaskin, ugn, mikro, spis, kyl och frys.
Vid köks delen får det plats med lite olika möblemang, man kan antingen använda den ytan som ett vardagsrum med ett bord och en soffa eller ett matbord.
Lägenheten har en balkong som är inglasad och har eftermiddagssol.
Lägenheten har även en sovalkov. Här rymmer du allt från en större säng tillsammans med ett sängbord. Vid sovalkoven kan du även ha en större soffa eller ett matbord.

BRF Orangeriet 2 är en bra och stabil förening som inte har några planerade renoveringar eller avgiftshöjningar. Föreningen har garageplatser som går att nå via hissen och även parkeringsplatser utomhus. Det går även att hyra ett källarförråd om så önskas.


Området som lägenheten befinner sig i heter Ulriksdal. Ulriksdal är ett modernt område som är relativt nybyggt.
Ulriksdal bjuder på bra kommunikationer som Ulriksdals station som på bara några minuter tar dig in till Stockholm city. Det finns även ett flertal busslinjer att välja mellan som tar dig till Brommaplan, och Solna C bland annat.

I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Här finns det även gott om restauranger.

På bara några minuter når du Mall of Scandinavia som erbjuder ett stort utbud av restauranger och butiker samt Friends arena som har olika typer av evenemang. Ulriksdal har även en golfklubb, ett Wärdshus och ett slott. Hotell Marriott ligger även alldeles i närheten som har ett spa, gym och en uteservering.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 219 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Solna

Denna lägenhet på Gyllene Hästens Torg såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gyllene Hästens Torg.

Boka värdering
Filip Sigrén
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad