Kyrkbacken 20

Kyrkbacken 20

Slutpris

3 850 000 kr


Solna

Kyrkbacken 20


Slutpris
3 850 000 kr

Solna

Gavelfyra - Uthyrningsdel - Centralt läge

Med ett citynära läge med direkt närhet till tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar finner ni denna välplanerade gavelfemma om ca 99 m² med fullt inredd uthyrningsdel, stilren interiör och smakfulla materialval.

Tack vare den fullt fungerande uthyrningsdelen har ni möjlighet att bo till en ytterst låg kostnad. Alternativt fungerar bostaden utmärkt som ett generationsboende.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett stort fönsterparti mot innergården som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet kan ledigt möbleras med soffgrupp med tillhörande soffbord och TV-bänk.
Två luftiga sovrum som båda kan möbleras med dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Det finns även ett ytterligare rum som idag används som kontor men utan problem skulle kunna nyttjas som barnrum. Modernt kök med matplats för ca 4-6 personer med balkong i direkt anslutning.

Promenadavstånd på ca 5 min till Skandinaviens största shoppingcenter med 230 butiker, biosalonger och ett stort utbud av restauranger, för mer information se, mallofscandinavia.se.

Bostaden erbjuder goda förvarningsutrymmen i form av lägenhetens flertal garderober samt källarförråd.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.


Boarea
99 kvm
Avgift
6 299 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.