Näckrosvägen 32, 1tr

Näckrosvägen 32, 1tr

Slutpris

5 050 000 kr


Råsunda— Solna

Näckrosvägen 32, 1tr


Slutpris
5 050 000 kr

Råsunda— Solna

- Högt i tak och originaldetaljer
- Inglasad balkong med skjutglas och infravärme
- Förening med låg belåning och bra ekonomi
- Nära till Näckrosens T-bana samt torg med affärer, restauranger, gym och biograf
- Dubbla förråd (vinds- och källarförråd)
- Tvättmaskin och diskmaskin
- 10 min promenad till Mall of Scandinavia
- En av Råsundas mest eftertraktade adresser
- Råstasjön och Lötsjön med utegym och promenadstråk precis utanför porten

Varmt välkommen till denna smakfulla lägenhet belägen på omtyckta Näckrosvägen. Här bor ni på en av Solnas mest eftertraktade adresser i en solid förening med en belåningsgrad på endast 3200kr/kvm. Lägenheten disponeras över ett väl tilltaget vardagsrum, insynsskyddad inglasad balkong, renoverat kök, sovrum, kontor/klädkammare, stort badrum med kombimaskin och skötbänk installerad samt en välkomnande entré. Köket är fullt maskinellt utrustat med fräscha ytskikt och integrerade vitvaror, samtidigt som matplats för 4-6 personer även ryms utan problem. Tack vare att bostaden är belägen med ett hörnläge så har du ljusinsläpp hela dagen, från tidig morgon tills solen går ner. Något unikt med just detta hus är även att det ligger i en sluttning, vilket gör att du kommer högre upp över marken än vad du normalt sett skulle göra på samma våningsplan. Båda bostadens sovrum har goda ytor och går att möblera med förvaring, större säng och arbetsplats. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till det ena sovrummet samt bostadens södervända och inglasade balkong. Tack vare att det här finns fönster i två väderstreck upplevs rummet under hela dagen som ljust och luftigt. Lägenheten har även en stor klädkammare på 3,5kvm som kan disponeras som förvaring eller arbetsplats för den som behöver arbeta hemma. Som om inte det vore nog har du tillgång till dubbla förrådsutrymmen, ett matkällarförråd samt ett vindsförråd!

Det som får bostaden att sticka ut från konkurrensen är framför allt de bevarade originaldetaljerna, 2,7 meter i takhöjd och det lummiga läget. Från lägenhetens fönster ser du endast grönska, bakom grönskan gömmer sig även fina promenadstråk och Råstasjön. I närområdet finner du som sagt den perfekta blandningen mellan grönska och stadspuls, där du endast har en minuts promenad till ICA såväl som Näckrosens tunnelbana. Utöver det har du även Filmstaden och Råsundavägen endast en minut bort kan du nå konstateljéer, biograf, caféer och restauranger på nolltid, samtidigt som du har grönskan precis utanför porten. Mall of Scandinavia ligger även en 10-minuters promenad bort., där du finner shopping i världsklass!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 862 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.