Sök Meny
Såld

Solna - Frösunda / Nämndemansgatan 29

Frösundas bästa läge - Högst upp i huset - Gavel - Fri utsikt - Underbar västerbalkong

Med gavelläge belägen högst upp i huset välkomnas ni till denna attraktiva och välplanerade fyra om ca 102 m² med bästa västerläge och helt fri utsikt över vattenparken och vidare mot Friends Arena. Bostaden är belägen i Frösundas nyaste bostadsrättsförening.

Denna gavelfyra har ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Stor balkong som sträcker sig längs hela bostadens yttervägg i bästa kvällssolsläge, dess läge högst upp i huset gör att ingen granne finns ovanför och skänker ett härligt ljus. För det riktigt soliga och varma dagarna kan ni skärma av med de elektriska markiserna. Köket är L-format med full maskinell utrustning och trevlig baröppning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Tre rymliga sovrum, varav två placerade i gavelläget med fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch samt en separat WC. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet skjutdörrsgarderober, klädkammare och källarförråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats på någon minuts promenadavstånd till både buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan och alla bussar som avgår från Järva Krog.

Varmt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Solna / Frösunda
Nämndemansgatan 29
Slutpris: 6 150 000 kr
Boarea: 102 kvm
Avgift: 5 074 kr/mån
Driftkostnad: 544 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Nämndemansgatan