Nämndemansgatan 29 / Frösunda / Solna

Frösundas bästa läge - Högst upp i huset - Gavel - Fri utsikt - Underbar västerbalkong

Slutpris
6 150 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nämndemansgatan såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Nämndemansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med gavelläge belägen högst upp i huset välkomnas ni till denna attraktiva och välplanerade fyra om ca 102 m² med bästa västerläge och helt fri utsikt över vattenparken och vidare mot Friends Arena. Bostaden är belägen i Frösundas nyaste bostadsrättsförening.

Denna gavelfyra har ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Stor balkong som sträcker sig längs hela bostadens yttervägg i bästa kvällssolsläge, dess läge högst upp i huset gör att ingen granne finns ovanför och skänker ett härligt ljus. För det riktigt soliga och varma dagarna kan ni skärma av med de elektriska markiserna. Köket är L-format med full maskinell utrustning och trevlig baröppning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Tre rymliga sovrum, varav två placerade i gavelläget med fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch samt en separat WC. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet skjutdörrsgarderober, klädkammare och källarförråd.

Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats på någon minuts promenadavstånd till både buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan och alla bussar som avgår från Järva Krog.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration