Nordstjärnegatan 2 / Solna

Smakfull sekelskiftestvåa i härliga Haga Norra

Slutpris
3 935 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
2 765 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (2 trappor) (Hiss finns)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nordstjärnegatan såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Nordstjärnegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordstjärnegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna unika sekelskiftestvå om ca 65m² i fastighet anno 1909!

Med generös takhöjd om ca 3 meter, originaldetaljer såsom bevarat trägolv och kakelugn samt moderna bekvämligheter är detta ett boende utöver det vanliga. Bostaden erbjuder en utmärkt planlösning med tilltagna ytor, härligt ljusinsläpp och trevlig balkong mot lugn innergård. Huset ligger efter Råsundavägen med ingången på en liten sidogränd vilket gör att ni bor ni nära det mesta, med Hagaparken runt hörnet och bara 7 minuter till Stockholm city med pendeln saknar ni inget. Här har ni livsmedelsbutik, restauranger, shopping och annan vardaglig service i bekväm närhet samt tillgång till oslagbara kommunikationsmöjligheter via buss, pendeltåg, tvärbana och tunnelbana bara ner för gatan.

Varmt välkomna på visning!

- Hiss
- Sekelskifte
- Originalgolv
- Kakelugn
- Härligt ljusinsläpp
- Låg avgift
- Bra kommunikationer
- Hagaparken
- Restauranger
- Shopping

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration