Östervägen 14 A

Östervägen 14 A

Slutpris

3 400 000 kr


Solna/Råsunda— Solna

Östervägen 14 A


Slutpris
3 400 000 kr

Solna/Råsunda— Solna

Superfin tvåa med tvättmaskin, diskmaskin och härlig balkong!

Har du också längtat efter en lägenhet som både har gott om utrymme för kök, separat sovrum, en öppen planlösning med härlig soffhörna och balkong med hänförande grönska utanför fönstret? En kort mening blir omöjlig att skriva med alla de härliga attribut som denna lägenhet erbjuder!

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en ljus hall och ett härligt golv med Holländsk parkett vilket går utmärkt i stil med husets byggår. Badrummet går i klassiska färger och har god förvaring i både spegelskåp samt väggskåp. Med glasväggar i dusch och tvättmaskin är detta ett funktionellt och modernt badrum som ger dig en härlig start på dagen! Hallen öppnar upp sig mot resten av lägenheten där du med fönster i två riktningar välkomnas av ett härligt ljus in i kök och vardagsrum.

Med en öppen planlösning får du ett socialt hem som skapar helt rätt förutsättningar för att trivas! Det stilsäkra köket går i klassiska färger och kombineras med kromade detaljer. Här finns allt du behöver för en smidig vardag, med bra arbetsytor och gott om förvaring blir detta en ypperlig plats att laga middag på. Diskmaskinen gör det därefter lätt att hantera disken efter en härlig middag med goda vänner. Vardagsrummet har plats både för en större matgrupp och en riktigt pampig soffa om så önskas.

De vackra detaljerna och sobra färgvalen skapar en klassisk känsla i hela bostaden. Ta dig genom det trevliga köket via en glasad skjutdörr in i bostadens sovrum. Med plats för dubbelsäng och extra möblemang som sängbord eller byrå skapas ett rum att sova gott i. Här kan du njuta av lugnet med en härlig bris från fönstret med de bevarade spanjoletterna som öppnar upp mot den lugna baksidan.

Sist med absolut inte minst har vi den härliga balkongen. Efter en varm sommardag är det en perfekt plats att varva ner på med en bra bok eller en god middag. Morgonkaffet smakar även det allra bäst här ute medan du vattnar blommorna eller bara njuter av sommaren. Missa inte chansen på denna magiska lägenhet. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse!

Föreningen:
Brf Östervägen 14 är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2003 äger fastigheten Branten 1.
Föreningen upplåter 50 bostadsrätter och 5 hyresrättslokaler. Föreningen är belägen nära kommunikationer och har även till skillnad från många andra föreningar i Råsunda, tillgång till egna p-platser! Här ifrån är det nära till bra bussar och tåg men går även snabbt att ta sig ut på motorvägen. Dessutom är stora renoveringar så som stambyte och byte av el i huset genomfört vilket ger dig ett genomgående bra skick på byggnaden.


Boarea
49 kvm
Avgift
2 801 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.