Östervägen 28B

Östervägen 28B


Råsunda— Solna

Östervägen 28B



Råsunda— Solna

Välplanerad 2:a med exklusiva tillval!

-Attraktiv adress- Balkong i sydvästläge- Goda kommunikationer- Nyproduktion- Smarta hem-

Nu har ni möjligheten att förvärva en fantastisk tvårummare i slutsålda och populära projektet Råsunda 101. I denna fantastiskt välplanerade lägenheten med öppen planlösning finner du en väldigt hög standard på alla materialval samt det påkostade tillvalet "smarta hem" som erbjuder en mängd olika tekniska finesser som t.ex. röststyrning, dimbar belysning överallt, "godnatt/hejdå" knapp som släcker all belysning i lägenheten med ett knapptryck. Innanför säkerhetsdörren möts man av vita väggar och en fantastisk vitlaserad 3-stav askparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Köket är påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten. Rymligt badrum med klinker i grå nyans och vita stora kakelplattor på väggarna, utrustat med dusch samt kombinerad tvättmaskin + torktumlare. Du finner även ett rymligt sovrum med stor garderobsvägg och god förvaring. Allt detta tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också har utgång till bostadens balkongen mot Östervägen gör detta till en av projektet allra bästa 2or.


I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att hyra.

I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 648 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-01-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2022-01-31. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.