Östervägen 11

Östervägen 11


Råsunda— Solna

Östervägen 11Råsunda— Solna

Varmt välkomna till denna fantastiskt charmiga lägenhet på 2,5 rum (möjlig trea) som med sina 47 kvadratmeter erbjuder en harmonisk livsstil på bästa läge i Råsunda. Belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde, har denna bostad mycket att erbjuda. Lägenheten är utformad med en smart planlösning där man kan "gå runt" vilket ger en känsla av rymd. Utöver detta så är det högt i tak och golvet pryds av en vacker fiskbensparkett som ger lägenheten en klassisk och stilfull touch. Köket har genomgått en smakfull renovering och är utrustat med moderna apparater och snygga ytor, vilket ger gott om utrymme för matlagning och förvaring.

Det helkaklade badrummet är både elegant och praktiskt, med en stilren design och högkvalitativa material. Dessutom finns en bekväm tvättmaskin. Utsikten från balkongen är en fridfull oas och bjuder in till avkoppling och soliga eftermiddagar/kvällar.

Vad som gör denna lägenhet ännu mer speciell är möjligheten att enkelt omvandla den till en trea om så önskas, vilket ger utrymme för familj, arbetsrum eller extra utrymme. Området har också mycket att erbjuda, med närhet till parker, skolor, butiker och kommunikation. Innergården är lugn och grönskande där du kan koppla av och njuta av naturen. En bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
47 kvm
Avgift
3 072 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 4
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering
Emil Andersson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad