Råsundavägen 133 / Gamla Råsunda / Solna

Högt läge - Balkong - Totalrenoverad - Gavelläge

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 357 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råsundavägen såldes av oss 2020-09-10. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Råsundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Näst högst upp i huset välkomnas ni till denna trivsamma och 2:a om ca 48 m² med centralt läge i hjärtat av Gamla Råsunda. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen, bostaden är dessutom belägen i en gavel vilket ger ett härligt ljus med fönster i två väderstreck.

Vidare erbjuds här ett nyrenoverat kök med full maskinell som ligger i anslutning till den trevliga matplatsen för 4-6 personer. Ett stort sovrum som med fördel kan inredas med ordentlig dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Mycket god förvaring via flertalet garderober och vindsförråd. Helt enkelt en lägenhet att trivas i.

Området erbjuder all tänkbar service i form av matbutik, kemtvätt, frisör, gym och flertalet restauranger. Det är även gångavstånd till Solna Centrum, Friends Arena, Mall of Scandinavia samt Råstasjöns trevliga promenadstråk. Goda kommunikationer med gångavstånd till såväl Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och flertalet bussar.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia som ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.