Schultzvägen 37

Schultzvägen 37

Slutpris

10 050 000 kr


Råstahem— Solna

Schultzvägen 37


Slutpris
10 050 000 kr

Råstahem— Solna

Totalrenoverad fastighet med fantastisk tomt och härliga uteplatser

Välkommen till Schultzvägen och detta totalrenoverade hus där det enda som återstår från byggåret är murstocken och dess ytterväggar. Huset har en bobar yta om ca 159 m² och är disponerat i två hela våningsplan. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, ett vackert kök från Ballingslöv med bänkskivor i kvartskomposit och fantastiska vitvaror från Smeg. I anslutning till köket finns en stor matplats och det vackra skjutdörrspartiet suddar effektivt ut gränsen mellan ute och inne. Stora uteplatser med ett platsbyggt utekök och ett underbart solläge gör det lätt att trivas här. På entréplanet finns också ett stort badrum som kanske bäst beskrivs som ett spa, här finns såväl badkar som dusch och en tvättstugedel. Hallen erbjuder en effektiv förvaring via dubbla klädkammare.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, helkaklat badrum med dusch, ett stor allrum med öppen spis och en möblerbar över hall med utgång till en balkong.

Bostaden har under åren 2017-2018 genomgått en mycket omfattande renovering och här har man inte sparat på något, det gäller såväl materialval som tillvägagångssätt vid renoveringen. Som exempel kan nämnas att man bilat bort och gjutit en ny grundplatta med ingjuten golvvärme, installerat bergvärme, installerat mekanisk ventilation (FTX), gjort om planlösningen och installerat ett underbart skjutdörrsparti, nytt yttertak och nya fönster. Listan med renoveringar är långt mycket längre än det som beskrivs här, men går att läsa om under "utförda renoveringar" i beskrivningen nedan.

Fastigheten erbjuder en ogenerad tomt (friköpt) om 758 m² med sol hela dagen. Likt huset har även tomten planerats och designats minutiöst och följer ett enhetligt formspråk med övriga fastigheten. På tomten finns också en stenbelagd uppfart med plats för två bilar.

Varmt välkommen till denna totalrenoverade villa, 5 km från centrala Stockholm


Boarea/biarea
110/78 kvm
Driftkostnad
31 273 kr/år
Tomtarea
758 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Schultzvägen såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Schultzvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.