Stråkvägen 4B

Stråkvägen 4B

Slutpris

2 720 000 kr


Gamla Råsunda— Solna

Stråkvägen 4B


Slutpris
2 720 000 kr

Gamla Råsunda— Solna

Äntligen en sekelskiftespärla på bästa adress i Råsunda, låg avgift med allt inkluderat!

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftespärla belägen på bästa läge i en av Råsundas charmigaste fastigheter, anno 1910. Föreningen har en av de bästa ekonomierna i området, med endast 1000kr/kvm i lån samt gott om tillgångar i kassan. De tidstypiska detaljerna i samspel med det nya skapar en charm utöver det vanliga. Djupa nischer och spröjsade fönster gifter sig fint med de varsamt renoverade ytskikten. Utöver ytskikten har även det väl tilltagna köket setts om, där alla vitvaror bytts ut, skåpluckor uppgraderats och diskmaskin installerats. Tack vare fönster i två väderstreck blir bostaden genomgående ljus och luftig, oavsett vilket rum du befinner dig.

BF Solgården U.P.A är en näst intill obelånad förening med mycket goda ekonomiska förutsättningar. Tack vare det kan de även hålla avgiften hållas låg, med bredband, tv, värme och vatten inkluderat, det finns heller inga avgiftsändringar planerade. Föreningen har även tillgång till en av områdets finaste innergårdar, där solen lyser under dagarna och grillmöjligheter ges. Utöver det finns även bastu och hobbyrum för föreningens medlemmar. Stråkvägen är belägen i anrika kvarter med puls och närhet till allt som mataffärer, restauranger, närservice och kommunikationer. Mall of scandinavia ligger inom några minuters avstånd.

Detta är en bostad som har det mesta och lite till, varmt välkommen på visning!


Boarea
33 kvm
Avgift
1 699 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Stråkvägen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Stråkvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.