Uppfartsvägen 12

Uppfartsvägen 12

Slutpris

3 410 000 kr


Råsunda— Solna

Uppfartsvägen 12


Slutpris
3 410 000 kr

Råsunda— Solna

Superlägenhet i hörnläge, soldränkt balkong, låg avgift, vackra originaldetaljer och skuldfri Brf

Varmt välkommen till denna pärla! I en skuldfri förening med direkt närhet till kommunikationer och mysiga stråket, hittar du längs med Uppfartsvägen denna otroliga lägenhet på tredje våningen!

Härifrån har du utsikt över ekträdkronor och takåsar genom vackra originalfönster i vinkel med valsat glas. Dessa pryds med bevarade originaldetaljer så som spanjoletter i fönstren och vacker kolmårdsmarmor i fönsterbänk. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en ljus och härlig atmosfär. I hallen finns avhängningsmöjligheter, skoställ och två djupa garderober med plats för allt du önskar. Här finns även plats för ytterligare förvaring i byrå eller bänk. Kanske vill du ha en plats för ditt skrivbord och skapa en bra arbetsplats? Inga konstigheter! Med fönster in mot köket får man en ljus hall med många användningsområden.

Från hallen tar du dig vidare till det öppna köket och vardagsrummet som genom 3 stora fönster bidrar till en otroligt trevlig planlösning och perfekt ljusinsläpp. Köket är stort med härliga bänkytor och har gott om plats för köksprylar. Integrerad diskmaskin och kyl/frys ger ett snyggt intryck till rummet. Bänkskivan är något högre än standard vilket ger en bekväm ställning i köket, allt för en härlig känsla när du går igenom dina vardagsbestyr eller slänger ihop helgens festmåltider. Tack vare den öppna planlösningen finns här plats för mängder av gäster. Bordet kan förlängas eller förkortas, allt för din bekvämlighet. Från soffan är du omgiven av trädkronorna utanför, som en dröm.

Badrummet är stambytt och helkaklat. Här finns golvvärme och handdukstork för härlig vardagslyx och förvaring både under och över handfat. Det vackra badkaret på lejontassar är perfekt att fylla för ett härligt bad på kvällskvisten och för den som föredrar tvättmaskin finns det plats för det. Vidare har vi det härliga sovrummet som rymmer dubbelsäng och tillhörande möbler. Här finns en djup garderob med överskåp och garderobsvägg med 4 sektioner. Trots sydvästläge på sovrummet är det svalt på sommaren tack vare balkongen ovanför som tar hand om solens höga strålar. De mjuka materialvalen och harmoniska färgerna i detta rum ger dig en rofylld plats att sova på.

Sist men inte minst har vi bostadens åtråvärda juvel. Balkongen ligger i perfekt läge för maximal sol. Från morgon till kväll når solens strålar hit, vilket gör att du kan njuta av solen efter jobbet och på helgmorgonen. Ta med dig din frukost, brunch, lunch, middag och må fantastiskt på din egna lilla oas!

Varmt välkommen till Uppfartsvägen 12, välkommen hem!


Föreningen:

Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas den fantastiska föreningen! Här bor du i en av få skuldfria föreningar i Solna, dessutom med låg avgift utan plan på höjning. Här finns både två uteplatser med bord, stolar och grill, takterrass och bastu samt gym i fastigheten. Ett fantastiskt helhetsboende där du kan styra upp både den bästa festen och det mysigaste hänget!


Boarea
51 kvm
Avgift
2 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Uppfartsvägen såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Uppfartsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.