Vintervägen 19

Vintervägen 19

Slutpris

7 400 000 kr


Gamla Råsunda— Solna

Vintervägen 19


Slutpris
7 400 000 kr

Gamla Råsunda— Solna

Magnifik bostad anno 1912 i hjärtat av Råsunda med vackra originaldetaljer och fantastisk takhöjd!

Har du också drömt om stora fönsterpartier, speglade dörrposter och imponerande takhöjd?

Denna magnifika bostad mitt i hjärtat av Råsunda ger dig precis det och är hänförande i all sin prakt. Stora fönster, vitbetsade trägolv och en takhöjd om ca 3 m i väl tilltagna rum ger rymd och ljus till varje vrå. Kliv in i den ljusa hallen, ställ av dina skor på det charmiga trägolvet och häng upp jackan i den platsbyggda garderoben till höger som göms bakom en av alla de vackert speglade dörrarna. Direkt möts du av en ljus och luftig känsla genom hallen som öppnar upp sig mot det stora, härliga vardagsrummet och den charmiga serveringsgång som förhöjer sekelskifteskaraktären ytterligare. I anslutning finner du bostadens gästtoalett som renoverats i stilfulla färger, kombinerat med vitt porslin och kromade detaljer.

Ta dig vidare in till ett kök som är något utöver det vanliga! De vackra ytorna, väl valda materialen och olika komponenterna skapar en modern karaktär samtidigt som det harmoniserar med byggnadstiden och de vackra originaldetaljerna. Med noga utvalda material i exempelvis vitvaror från Smeg och Siemens, som bänkskiva i betong och skåpsluckor i klassiskt vitt får du ett exklusivt kök som både är stilsäkert och hållbart. Här finns gott om plats för all veckans matlagning samtidigt som köket rymmer ett stort matbord för hela familjen. Utöver många skåp med gott om förvaringsutrymme och platsbyggt skafferi är detta kök utrustat med en extra bred kyl och frys samt integrerad diskmaskin och tvättmaskin. Allt för en enkel vardag.

Genom höga balkongdörrar kommer du vidare ut till bostadens balkong i härligt västerläge mot den lugna gården utanför, där solen ligger på under eftermiddag och kväll. En perfekt plats att varva ner på efter arbetsdagen. Om kökets skåp trots allt inte räcker till ger serveringsgången dig förvaring från golv till tak. Detta vackra serverings skåp som renoverats och bevarats med sina speglade dörrar och vackra nischer. Intill serverings skåpet finns även en av bostadens platsbyggda garderober. Via serveringsgången når du det som idag används som master bedroom. Kliv in i rummet som blir en oas med sina ljusa och stilfulla färger och material samt lugna läge in mot en liten tvärgata till Råsundavägen. Den franska balkongen bidrar till ytterligare ljus och luftig känsla i detta stilfulla rum. Här finns gott om plats för en stor säng och ytterligare önskat möblemang som exempelvis byrå eller skrivbord. Rummet kompletteras med 2 stora garderober med dubbla dörrar som skapar ypperlig förvaring till era kläder och skor. Som pricken över i är det även i anslutning till sovrummet som ni hittar bostadens duschrum. Här har man renoverat med exklusivt marmorgolv som kombineras med stilsäker inredning i form av glasade duschväggar och vita ytskikt framför förvaring i kommod och väggskåp. Dessutom finns här golvvärme som håller fötterna varma, vardagslyx!

Det andra sovrummet ligger tvärs över vardagsrummet och ger dig en mysig känsla med sitt stora fönster och ljusa färger. Detta rum är ett perfekt barnrum men fungerar också utmärkt som ett kontor eller gästrum. Från sovrum och hall når du bostadens hjärta, vardagsrummet. Som med den pampiga takhöjden och sitt vackra burspråk med grönskande utsikt blir alltmer hänförande. Slå dig ner med en kopp kaffe en lördagsmorgon och njut av den härliga atmosfären med grönskande utsikt både upp och ner längs Vintervägen. Här finns gott om plats för att trivas med härliga kvällar i soffan eller en söndagsfika med familjen. Idag är rummet inrett med en stor soffa och bokhylla men rymmer även både soffa och matplats med en fortsatt luftig känsla, om så önskas. Bara fantasin för dessa härliga rum sätter gränserna. Dessutom finns här plats och möjlighet att kunna få till ett extra sovrum och på så sätt göra om bostaden till 4 rum och kök.

Varmt välkommen för att trivas på Vintervägen 19!


Boarea
85 kvm
Avgift
3 530 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vintervägen såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Vintervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.