Wiboms väg 7

Wiboms väg 7

Slutpris

3 500 000 kr


Huvudsta— Solna

Wiboms väg 7


Slutpris
3 500 000 kr

Huvudsta— Solna

Härlig 3:a med inglasad balkong

Välkommen hem till denna ytterst välplanerade lägenhet med inglasad balkong och genomgående stora ytor och fantastiskt ljusinsläpp med sol från morgon till kväll. Det öppna och rymliga vardagsrummet ger utrymme till såväl en större soffgrupp som ett rejält matbord vilket bjuder in till sociala sammanhang med vänner och familj. Köket öppnar upp mot matplatsdelen som både har ett avskilt men ändå öppet läge med härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för ett ordentligt matbord med plats för 10-12 personer utan att det känns trångt eller instängt, och det stora fönsterpartiet längs med väggen bidrar ännu mer till den öppna och luftiga känslan. Bostadens två sovrum är mycket rymliga och har gott om förvaringsutrymme. Det finns även ett stambytt och helkaklat badrum samt en separat wc. Detta är kort sagt ett hem att trivas i.

Här bor du i en välskött och populär HsB-förening med kort promenadavstånd till naturområden och strand samt fina motionsspår längs Ulvsundasjön och tillgång till allt ifrån Pampas Marina, Huvudstabadet, Huvudsta ridskola och vackra Huvudsta Gård. Här finner du även natursköna promenadstråk längs med Karlbergskanalen in till Vasastan och Kungsholmen.

Närheten till den fantastiska miljön tar dock inte bort närheten till kommunikationer och bra service. På endast ca 5 minuters promenad når du Västra skogens tunnelbanestation med blåa linjen och ca 7 minuter in till Stockholm City där du finner övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Till Solna centrum är det endast ca 2 km och där finner du ca 120 butiker, caféer och restauranger samt apotek och matbutikerna ICA, Hemköp och LIDL.


Boarea
86.5 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.