Wiboms väg 7 / Huvudsta / Solna

Härlig 3:a med inglasad balkong

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
86,5 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wiboms Väg såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Wiboms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huvudsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hem till denna ytterst välplanerade lägenhet med inglasad balkong och genomgående stora ytor och fantastiskt ljusinsläpp med sol från morgon till kväll. Det öppna och rymliga vardagsrummet ger utrymme till såväl en större soffgrupp som ett rejält matbord vilket bjuder in till sociala sammanhang med vänner och familj. Köket öppnar upp mot matplatsdelen som både har ett avskilt men ändå öppet läge med härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för ett ordentligt matbord med plats för 10-12 personer utan att det känns trångt eller instängt, och det stora fönsterpartiet längs med väggen bidrar ännu mer till den öppna och luftiga känslan. Bostadens två sovrum är mycket rymliga och har gott om förvaringsutrymme. Det finns även ett stambytt och helkaklat badrum samt en separat wc. Detta är kort sagt ett hem att trivas i.

Här bor du i en välskött och populär HsB-förening med kort promenadavstånd till naturområden och strand samt fina motionsspår längs Ulvsundasjön och tillgång till allt ifrån Pampas Marina, Huvudstabadet, Huvudsta ridskola och vackra Huvudsta Gård. Här finner du även natursköna promenadstråk längs med Karlbergskanalen in till Vasastan och Kungsholmen.

Närheten till den fantastiska miljön tar dock inte bort närheten till kommunikationer och bra service. På endast ca 5 minuters promenad når du Västra skogens tunnelbanestation med blåa linjen och ca 7 minuter in till Stockholm City där du finner övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Till Solna centrum är det endast ca 2 km och där finner du ca 120 butiker, caféer och restauranger samt apotek och matbutikerna ICA, Hemköp och LIDL.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Huvudsta

I fantastiska Huvudsta bor du med närhet till såväl naturen och vattnet som bra kommunikationer.

Kommunikationer

Här ligger Huvudsta centrum med tunnelbanestation där blåa linjen går och tar knappt 9 minuter in till City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Södertälje, Märsta, Arlanda och Uppsala. Genom Huvudsta går även flertalet bussar mot bland annat Solna centrum, Blackeberg och Hjulsta.

Natur och fritid

Närheten till bra kommunikationer tar dock inte bort närheten till naturen. Här i Huvudsta bor du i ett trevligt område med endast en kort promenad till vattnet med allt vad det kan erbjuda så som båtklubbar, seglarskola, caféer och badstrand. Här finner du Huvudsta strandbad med omklädningshytter, toaletter, utedusch samt badbrygga. I anslutning till badet finns även en 4h-gård. Vill du istället bada i pool finns här även populära Huvudstabadet med en tempererad 50-metersbassäng med sex banor, en barnbassäng samt servering. Bara ett stenkast bort finner du även populära Skytteholmsparken med bland annat plaskdamm för de yngre, basketplan, parkour, lekpark och servering.

Barnomsorg och skolor

I området finns förskolor som Fantasia, Påfågeln och Ängkärr och grundskolor som Tallbackaskolan (F-9), Granbackaskolan (F-9) och Move & Walk (1-9), men självfallet finns fler förskolor och grundskolor i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Här finns Huvudsta centrum med mataffärer, butiker, caféer och restauranger samt service så som läkarmottagning, frisör och gym. Om du inte skulle hitta det du söker här är det endast ca 10 minuter med bil till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Är du i behov av att storhandla är inte heller det några problem då ICA Maxi Stormarknad Solna ligger precis runt hörnet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.