Åkare Engströms Väg 9 ( lgh 17)

Åkare Engströms Väg 9 ( lgh 17)

Slutpris

1 522 029 kr


Spånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

Åkare Engströms Väg 9 ( lgh 17)


Slutpris
1 522 029 kr

Spånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

1:a om 28 kvm i framväxande Bromstensstaden. Takhöjd på hela 3,1m.

SOMMARKAMPANJ AVGIFTSFRITT 1 ÅR. Gäller alla inflyttningsklara lägenheter i brf Ester tom 31 augusti 2024. Summan av 12 månaders avgift kommer att rabattera lägenhetens pris. 1:a om 28 kvm i framväxande Bromstensstaden. Takhöjd på hela 3,1m. Blir först att bo i denna nyproducerade 1:a om 28 kvm. Garage finns i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1 kvm hör till lägenheten finns i källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare.

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.
Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.


Boarea
28 kvm
Avgift
1 872 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-15

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Åkare Engströms Väg såldes av oss 2024-07-15. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Åkare Engströms Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.