Älvkvarnsvägen 9

Älvkvarnsvägen 9

Slutpris

5 495 000 kr


Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Älvkvarnsvägen 9


Slutpris
5 495 000 kr

Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Välplanerat hus i omtyckt område med idyllisk trädgård!

Välkommen till detta underbara kedjehus på charmiga
Älvkvarnsvägen 9 i Spånga – det perfekta boendet för den moderna barnfamiljen!
Här finns plats för allt du kan önska dig.

Den mysiga trädgården och den generösa uteplatsen skapar en idyllisk oas där du och din familj kan njuta av sommardagar och kvällar i fullkomlig ro. Perfekt för grillkvällar, lek och skratt.

Inomhus imponerar bostaden med en smart planlösning och stora ytor. Det ljusa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats där ni kan umgås och trivas tillsammans. Här finns gott om plats för en stor soffa och en fin matsalsdel för gemensamma middagar som du tillreder i det moderna köket som ligger alldeles intill.

På övre plan finner du de tre sovrummen som alla är rymliga och ljusa, perfekta för att skapa en fridfull plats för både vuxna och barn. På nedre plan finns gott om utrymme och här finner du bland annat en gillestuga som är ett ypperligt komplement till vardagsrummet och erbjuder extra utrymme för avkoppling eller lek. Här finns också det perfekta gästrummet eller kanske arbetsrummet.

Parkeringsmöjligheter finns vid huset antingen på uppfarten eller i det vid byggda garaget.

Läget på Älvkvarnsvägen 9 är optimalt, med närhet till skolor, lekplatser, och grönområden och även Spånga Centrum med sitt utbud av mysiga boutiquer, livsmedelsbutiker, delikatessaffärer, restauranger och konditori.
Huset är beläget mitt i Spånga, i det trevliga och populära området Solhem som inbjuder invånarna en fridfull och naturnära livsstil samtidigt som det finns bekvämligheter och goda kommunikationer i närheten. Det är några minuters gångväg till bussar och pendeltågsstationen, som tar dig till tex Odenplan på 11 minuter.
Här har du allt som behövs för en harmonisk och praktisk vardag.


Detta kedjehus är inte bara ett hem – det är en plats där minnen skapas och familjen trivs. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv!
Välkommen på visning.

Johanna Blomster, Mäklarhuset Spånga
073 231 38 07, johanna.blomster@maklarhuset.se


Boarea/biarea
119/73 kvm
Driftkostnad
44 132 kr/år
Tomtarea
382 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-26

Mäklarhuset Järfälla

Denna kedjehus på Älvkvarnsvägen såldes av oss 2023-11-26. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Älvkvarnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.