Ekstocksvägen 2b

Ekstocksvägen 2b

Slutpris

8 050 000 kr


Spånga - Sundby— Spånga— Stockholm

Ekstocksvägen 2b


Slutpris
8 050 000 kr

Spånga - Sundby— Spånga— Stockholm

Kedjehus fördelat på tre plan i Sundby

Nu saluförs ett modernt och smakfullt kedjehus med väldisponerad planlösning i barnvänliga och populära Sundby!

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma bostad om hela 192 kvm, fördelat på tre plan och erbjuder väl tilltagna sällskapsytor. Öppen och social yta mellan vardagsrum och kök. Härifrån når du utgången till husets härliga altan och trädgård!
På andra våningen finner ni tre stycken sovrum, ett rymligt badrum samt en tvättstuga. På översta plan finns ett allrum som är det
perfekta sällskapsrummet för barnen eller möjlighet till ytterligare sovrum om så önskas. Här finns även en klädkammare, bostadens gästtoalett samt ett sovrum som fungerar
utmärkt som ett gästrum eller hemmakontor.

Här bor du med naturen runt knuten och med ett kort promenadavstånd till förskolor, skola från F-9. Dessutom Bällstaån runt husknuten med en underbar lång strandpromenad.
Buss 112 stannar precis i närheten på Gamla Bromstensvägen och går mellan Alvik-Spånga. Närhet till Solvalla och station för tvärbanan klar 2022, inom 10 minuters bilfärd når du Kista, Solna Business Park, Mall of Scandinavia, Bromma Flygplats och affärscentret Bromma Blocks. Spånga centrum har Ica & coop, apotek, bibliotek, järnhandel, resturanger, fisk- och kött delikatessbutiker, mm.

Både en bostad och läge att trivas på!

Välkommen på visning!


Boarea
192 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.