Erik Tegels Väg 35

Erik Tegels Väg 35

Slutpris

2 060 000 kr


Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Erik Tegels Väg 35


Slutpris
2 060 000 kr

Spånga - Bromsten— Spånga— Stockholm

Renoverad trea med balkong i bästa solläge!

Varmt välkommen till denna renoverade ljusa trea med social planlösning. Lägenheten är välplanerad och kännetecknas av en härlig rymd och generös ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Nytt modernt kök med bra arbetsyta samt förvaring. I anslutning till hallen nås ett av sovrummen, helkaklat badrum med golvvärme och en tvättmaskin. I vardagsrummet öppnas balkongen upp i bästa solläge och man når det andra sovrummet som vetter mot den grönskande innergården. Bostaden har gott om förvaringsutrymme i garderober och klädkammare. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv.

Bo i en stabil förening som äger marken, ny bytta fönster, cykel- och barnvagnsrum och stor gårdsplan. Detta område är ett barnvänligt villaområde, med närhet till natur och grönområden. Gångavstånd (ca 300 meter) till dagis, skolor och Bromstens centrum (affärer, restauranger, gym öppet dygnet runt, m.m) samt nära till Spånga centrum, med bussar och pendeltåg (12 min till Stockholm C). Även busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten.


Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 680 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Erik Tegels Väg såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Erik Tegels Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.