Norrskensbacken 1b

Norrskensbacken 1b

Slutpris

2 200 000 kr


Spånga— Stockholm

Norrskensbacken 1b


Slutpris
2 200 000 kr

Spånga— Stockholm

Gavellägenhet med två uteplatser i 55+ förening!

Välkommen till ditt framtida drömhem – en fin 55 plus lägenhet med två sovrum och fantastiska livsytor! Detta är inte bara en bostad, det är en möjlighet att omfamna den bekväma och trivsamma livsstilen du förtjänar.

Med ett stort vardagsrum som öppnar upp sig med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, kommer du att njuta av varje stund i detta ljusa och luftiga utrymme. Här kan du skapa minnen med nära och kära eller bara koppla av i ditt egna lilla paradis.

Det fullt utrustade köket är en mästerlig kombination av funktionalitet och möjligheter. De vita luckorna, gott om förvaring och generösa arbetsytor skapar den perfekta platsen för dig att utforska dina kulinariska färdigheter. Slå upp dörrarna till den första av dina två uteplatser och njut av en imponerande utsikt över grönska medan du avnjuter din morgonkaffe.

En av sovrummen öppnar sig till den andra uteplatsen, där du kan känna lugnet och samhörigheten med innergården och dess gemensamma ytor. Här kan du njuta av utomhusstunder i din egen oas eller träffa grannar och vänner i den välkomnande gemenskapen.

Det stora helkaklade badrummet är inte bara praktiskt utan även en plats där du kan skämma bort dig själv. Duscha bort dagen eller sätt in ett badkar och njut av avkoppling i det. Badrummet är även förberett för tvättmaskin. Utöver detta finns gott om förvaring och en extra klädkammare i hallen, så du kan organisera ditt hem precis som du vill.

Föreningen erbjuder inte bara fantastiska gemensamma ytor utan också en rymlig tvättstuga, vilket gör din vardag ännu mer bekväm. Med närheten till Spånga centrum har du allt du behöver inom räckhåll – från en mysig ICA-butik till kulinariska upplevelser på lokala restauranger samt vårdcentral.

Och glöm inte den smidiga pendeltågsförbindelsen som tar dig till T-centralen på endast 12 minuter. Du får det bästa av två världar: den lugna atmosfären i ditt boende och den pulserande staden inom räckhåll.

Denna 55 plus lägenhet är mer än bara ett hem – det är en inbjudan att omfamna den livsstil du alltid har drömt om.

Kontakta mig gärna om du har frågor!
Gabriel Nordenhaag, Mäklarhuset,
072-363 51 66


Boarea
86 kvm
Avgift
6 467 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Norrskensbacken såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Norrskensbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.