Solhagavägen 37

Solhagavägen 37

Slutpris

6 995 000 kr


Solhem - Spånga— Spånga— Stockholm

Solhagavägen 37


Slutpris
6 995 000 kr

Solhem - Spånga— Spånga— Stockholm

Villa i Solhem nära Stockholms innerstad om totalt 222kvm, plan grönskande trädgårdstomt. Bergvärme.

Välkommen till denna underbara villa belägen i populära Solhem med ett perfekt läge. Huset är totalt 222 kvm med en boarea på 111 kvm samt en biarea på 111 kvm och ligger nära Stockholms innerstad. En grönskande plan trädgårdstomt på 883 kvm utöver det vanliga. Gräsmatta för lek och gott om planteringar och bärbuskar (se bifogat dokument för beskrivning). På entréplan finner du tre rymliga sovrum, badrum, gäst-wc, vardagsrum med öppen spis, kök, matrum samt ett uterum mot trädgården. På källarplan finns ett sovrum/ arbetsrum, allrum, pannrum, tvättstuga, sovrum/arbetsrum, matkällare samt ett stort förråd som tidigare var garage. Möjlighet att inreda vinden som idag används som förråd. Man kan även bygga på en våning på huset. Huset har bergvärme vilket genererar låga driftskostnader. Larm finns installerat. Endast 10 minuters promenad till Spånga Centrum med all dess service samt pendeltåg och bussar. Med pendeltåget tar du dig till Odenplan på endast 11 min. Huset kommer besiktas och protokoll kommer finnas till visningen.


Boarea/biarea
111/111 kvm
Driftkostnad
43 248 kr/år
Tomtarea
883 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Spånga

Denna villa på Solhagavägen såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Solhagavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.