Värstagårdsvägen 6

Värstagårdsvägen 6

Slutpris

2 250 000 kr


Spånga-Solhem— Vällingby— Stockholm

Värstagårdsvägen 6


Slutpris
2 250 000 kr

Spånga-Solhem— Vällingby— Stockholm

Trevlig 2:a i mysigt villområde!

Välkommen till denna tvåa om 56kvm i fina Solhem Spånga! I de lugna villaområdet där lägenheten ligger så är de endast några minuter gångavstånd till spånga station där buss och pendeltågs förbindelser finns. Fin och ljus tvåa där du har en öppen social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till balkongen. Lägenhet har många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ljusa väggar och genomgående ekparkett i alla rum. Helkaklat ljust badrum som har bra standard. Stort och bra sovrum med plats för bra förvaring samt hallen som har gott med förvaring.

Med spånga station runt hörnen där både café, restauranger, matbutiker, bank, vårdcentral finns så är de verkligen ett område att trivas i.

Kontakta Mäklaren om du vill ha en privatvisning!
Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 730 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2021-05-20

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Värstagårdsvägen såldes av oss 2021-05-20. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Värstagårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.