Kastanjevägen 36 / Steningehöjden / Sigtuna

Villa, mot allmänning

Slutpris
4 175 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
25 444 kr/år
Totalareal
498 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kastanjevägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Kastanjevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steningehöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med mycket bra läge, mot allmänning, ligger denna villa om 4 rum, med genomgående bra standard.
Huset, byggt 2008/09, har genomgående ljus färgsättnig och stora fönsterpartier som gör att huset upplevs som mycket ljust.

I området finns Steningehöjdens skola, F-6, sporthall, fina natur och strövområden. Bussförbindelse till Märsta station och pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Steningehöjden

En ny trädgårdsstad mellan Sigtuna och Märsta.

Området

Steningehöjden är sedan 2009 en ny tätort i Sigtuna kommun. Beläget mellan Sigtuna i väst och Märsta i öst. I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas ca 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Här kan du som boende njuta av naturnära friluftsliv, utmärkt kommunikation och en härlig atmosfär. Området består av friliggande villor, radhus, kedjehus och flerbostadshus.

Fritid och närservice

Området har en egen sporthall. Hallen är specialanpassad för basket och gymnastik. Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf.

Kommunikationer

Bussarna till och från pendelstationen mot Stockholm går ofta och med närheten till Arlanda Flygplats når du resten av världen utan långa resetider.

Förskola och skolor

I området finns bland annat skola (F-åk 6) och förskolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.