Tomtebogatan 39, 3tr

Tomtebogatan 39, 3tr

Slutpris

2 795 000 kr


Vasastan / Birkastan— Stockholm

Tomtebogatan 39, 3tr


Slutpris
2 795 000 kr

Vasastan / Birkastan— Stockholm

Ljus sekelskifteslägenhet med populära attribut!

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftesbostad med högt i tak i populära Birkastan!

Redan från tröskeln kan ni få en överblick över bostadens rum och vackra ljusinsläpp. Lägenheten har flera tilltalande attribut så som ett generöst burspråk, djupa nischer, en riklig takhöjd och genomgående ljusa furugolv med tiljor. Köket är ljust och modernt med allt det viktigaste, inklusive fullskalig kyl/frys och diskmaskin. Rummet har ett välskapt ljusflöde ifrån ett generöst fönsterparti. Här finns gott om utrymme för dubbelsäng, soffgrupp, mediamöbel och arbetsplats eller förvaringsmöbel. Vitkaklat och fräscht badrum. Till bostaden hör ett vindsförråd om cirka 5kvm med snedtak.

Brf Tomten 39 är en äkta förening som äger marken och omfattar 36st bostadsrätter, 2st hyresrätter och 2st lokaler med hyresrätt som ger en årlig inkomst till föreningen om cirka 215.000kr. Föreningen har även kvar vinden i gårdshuset och den anses (liksom hyresrätterna) vara en dold tillgång till föreningen. För medlemmar finns två trevliga innergårdar med utemöbler som kan nyttjas vid behag.

Birkastan erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker, men ni har även nära till grönområden så som Vasaparken, Karlsbergs Slottspark och Hagaparken. Populära Rörstrandsgatan är bara ett stenkast ifrån lägenheten med flertalet restauranger, caféer och charmiga butiker. Närmsta tunnelbana finner ni vid Sankt Eriksplan och där finns även mycket goda kommunikationer med innerstadsbussar och flygbussar.

Välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 650 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-07-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2020-07-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.