Ingemargatan 1 b / Vasastan/Sibirien / Stockholm

2:a med högt och fritt läge och en balkong!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
67.6 kvm
Avgift
1 818 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ingemarsgatan såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ingemarsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Sibirien är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade och trivsamma lägenhet om 2 rok (möjlig3:a) med en rättvänd balkong mot den fina innergården. Lägenheten har välbevarade byggnadsdetaljer från byggåret, med stora fönsterpartier och härligt öppna ytor. Den sociala planlösningen skapar trivsel och det är lätt att umgås vid matplatsen invid det generösa fönsterpartiet i direkt anslutning till köket. Vardagsrummet rymmer allt man vill ha plats för. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar.
En fin lägenhet med fina ytskikt och trevlig känsla av att här vill jag bo.

Ett centralt boende med närhet till fina promenadstråk vid Brunnsviken och härlig natur i Liljan skogen.
Utmärkta kommunikationer med många innerstadsbussar strax utanför porten. Ett mysigt område med mataffär och service runt hörnet.

Lägenheten är möjlig att bygga om till en riktigt bra trea.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.