Åsögatan 104, 1 tr

Åsögatan 104, 1 tr

Slutpris

8 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Åsögatan 104, 1 tr


Slutpris
8 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus, välplanerad hörnfyra - Fönster i tre väderstreck - Fransk balkong - Toppläge på Södermalm!

Ljus, välplanerad hörnfyra med absolut toppläge invid populära SoFo. Många fönsterpartier i tre väderstreck, ger ett mycket generöst ljusinsläpp. Lugnt belägen mot föreningens innergård/trädgårdar och utan direkt insyn. Fransk balkong. Totalrenoverad (2012) lägenhet med moderna och smakfulla materialval. Lyxigt kök med integrerade vitvaror, i social och öppen planlösning mot matsalsdel samt vardagsrum. Tack vare väl tilltagen köksö/barbänk - kan ni njuta av att båda laga mat och samtidigt umgås med era gäster. Tre bra sovrum, med ostört läge mot innergården. Fräscht badrum med bl.a tvättmaskin/torktumlare (kombination), regndusch och dubbla handfat, stilrent på skiva i mjukbetong. Elegant, modernt badrum med, platsbyggd inredning av Måns & Marcus finsnickeri. Säljarna har bytt ut alla innerdörrar till en mer påkostad modell. Utmärkt förvaring i lägenheten med flertalet garderober, klädkammare i hallen och förråd om 5,2 kvm i källaren. Mycket rymlig hiss, med plats för stor barnvagn!

Äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Extra intäkter från 5 uthyrda lokaler på ca 1,7 milj kr/år. En av lokalerna är ett mycket omtyckt, familjeägt konditori som ligger precis utanför porten. Gott om gemensamma utrymmen, såsom cykelrum, barnvagnsrum, gemensamhetslokal, vinkällare och föreningens lummiga trädgårdar!

Ypperligt toppläge invid SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. I fastigheten, precis utanför porten finns bl.a Åsö Konditori som bidrar med härlig nybakad bulldoft. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Direkt närhet till Skånegläntan - attraktiv parklek för barnfamiljer. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen och Skanstull. Kort promenad till Södra Station. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet med flertalet garage och bra gatuparkering. Närmast är i samma kvarter (Vartofta P-Hus) som är beläget på Västgötagatan 15.


Boarea
96 kvm
Avgift
4 949 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.