Pålsundsgatan 1 B

Pålsundsgatan 1 B

Slutpris

3 725 000 kr


Stockholm

Pålsundsgatan 1 B


Slutpris
3 725 000 kr

Stockholm

Varmt välkomna till denna lägenhet många bevarade detaljer från charmiga 20-talet. Bostaden har en genomgående planlösning med sovrummet mot den lugna innergården. Här bor du på en attraktiv adress vid en lugn återvändsgränd.

Detaljerna från 20-talet är vackra trägolv, den höga takhöjden, spröjsade fönster med djupa nischer samt eleganta spegeldörrar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till många sociala stunder med familj och vänner. Här kan du laga mat vi ett fräscht kök samtidigt som du samtalar med dina gäster som hänger i soffan eller vid köket. Det stora fönstret skänker mycket ljus åt rummet. Sovrummet ligger mot den lugna, lummiga innergården. Här finns det gott om plast för en stor säng samt ett skrivbord för den som önskar det. Från hallen nås badrummet som är helkaklat i ljusa färger samt den platsbyggda klädkammaren.


Brf Borren 26 är en stabil förening som äger marken. Föreningen består av 16 lägenheten varav 1 är en hyresrätt. Det finns en gemensam innergård med utemöbler och grill.
Föreningen har inga planer på att höja avgiften och lån/m2 är 2989 kr. Medlemmar har beslutat att ansöka om bygglov för balkonger mot gården och Stockholmsbalkonger mot gatan. Ansökan fick avslag av tjänsteman, däremot ställde sig politiker positiva till detta och en granneförfrågan är gjord men saknar svar i dagsläget. På ritningarna för bygglovsansökan syns att denna lägenhetsinnehavare önskar söka om bygglov för balkongdörr mot gården. Dock kommer det inte att bli någon egen uteplats.


Här bor ni mitt bland Södermalms absolut populäraste utbud av restauranger och butiker, men samtidigt direkt närhet till natur och vatten. Nära till bad och grönskade promenader på Långholmen, Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den trevliga gallerian som ligger en kort promenad bort erbjuder bl.a. en prisbelönt och ytterst välsorterad matvarubutik om 3000 kvm, systembolag, apotek, postombud, bageri, nischaffärer och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Guldkorn i kvarteret som inte bör missas är Tjoget, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många och kommunikationerna utmärkta med flygbuss och tunnelbanans röda linje precis utanför dörren, som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom bl.a. buss 4 och 54.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
1 675 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pålsundsgatan såldes av oss 2021-09-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pålsundsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.