Önologgatan 2

Önologgatan 2

Slutpris

8 700 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Önologgatan 2


Slutpris
8 700 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Välkommen in till denna snyggt planerade 4:a med gott om generösa ytor för sällskap, både utomhus och inomhus!
Belägen näst längst upp i huset med sina 2 balkonger och 2 badrum är denna genomgående lägenhet ljus och välkomnande med en inbjudande utsikt över Årstaviken och Liljeholmskajens bryggor.
När man tar hissen upp till våning 5 från kajens småstadsgator märks det att vi kommit en bra bit upp. Bakom ytterdörren öppnar hallen upp sig med smart placerade skjutdörrsgarderober och ingång till kök och vardagsrum.
Direkt till höger möts vi av det moderna köket med vita luckor och väggmonterad ugn och micro och med plats för en ordentlig matgrupp vid fönstret. Från köket når vi det ena av dem sammanlagt 3 sovrummen, detta rum (sovrum 3) är 10 m2 och lämpar sig perfekt som sovrum med gott om plats för sängmöbler.
Det stora vardagsrummet är lägenhetens naturliga medelpunkt då alla rum på ett mycket trivsamt vis leder hit. En perfekt plats för hela familjen att samlas. En av de 2 balkongerna finner ni även här med härlig utsikt över vattnet med sina hela 7 m2.
Från vardagsrummet finner ni ingången till sovrum 2 som med sina 8 m2 med fördel kan användas som till exempel barnkammare eller arbetsrum. Detta rum har även en egen klädkammare på hela 3 m2 med gott om utrymme att stuva undan sådant som inte används varje dag.
Två välutrustade och helkaklade badrum, det ena med både tvättmaskin och torktumlare, smidigt för hela familjen!
Med perfekt avstånd till badrummet finns sovrum 1, det största av de 3 sovrummen på hela 15 m2 med plats för dubbelsäng och allt man kan tänkas behöva. Detta lyxiga sovrum har även en helt egen balkong om 6 m2, perfekt för soliga frukostar på balkongen!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 759 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 26 (Hiss finns)
Såld
2021-06-17

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Önologgatan såldes av oss 2021-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Önologgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.