Katarina Bangata 59 C

Katarina Bangata 59 C

Slutpris

6 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Katarina Bangata 59 C


Slutpris
6 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Charmig vindslägenhet med härlig terrass i soligt läge!

Accepterat pris!

Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet om 65 kvm golvyta, belägen i en 30-tals fastighet omringad av grönska.

Längs den vackra allén på Katarina Bangata, bara ett stenkast från SoFo, hittar ni Katarina Bangata 59 C. Välkomna upp till våning fem, högst upp i en vacker fastighet från 1933. Den här bostaden är verkligen något alldeles extra med stor charm och karaktär. Med takfönster placerade i två väderstreck präglas bostaden av ett stort ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Det här är verkligen ett hem att trivas i för alla åldrar!

Bostaden har en mycket trevlig planlösning med sociala ytor som skapar många tillfällen för umgänge med vänner och familj. Från de gemensamma ytorna har ni även den fantastiska terrassen uppe bland takåsarna. Här kan man njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i total avskildhet. Terrassen blir som en privat oas där man kan koppla av och njuta av en kopp kaffe på morgonen!

Vidare har ni ett rymligt sovrum som bjuder på ett stort ljusinsläpp via två takfönster. Här har ni gott om plats för större säng, nattduksbord och förvaring. Idag är finns det både garderober och platsbyggd förvaring, vilket ger absolut bästa förvaringsmöjligheterna. Fastigheten totalrenoverades 2005 varvid två vindslägenheter skapades, varav denna lägenhet är en av dessa. Både kök och badrum bjuder på moderna bekvämligheter och en stilren design. Köket är fullt utrustat med gott om utrymme, samtidigt som matbord även får plats i anslutning till vardagsrummet. Badrummet är rymligt och ljust, tack vare takfönstret, och är utrustat med tvättmaskin. Allt för underlätta en hektisk vardag!

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en stor charm i kombination av karaktär och moderna bekvämligheter. Med sitt härliga ljus, sociala planlösning och fantastiska terrass är det här en plats där man kan trivas och skapa minnen med nära och kära. Välkomna hem!

Bostaden är belägen i ett otroligt mysigt område, med närhet till flera vackra parker där du kan njuta av grönska och natur. Samtidigt har du stadens puls runt hörnet med ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen. Kommunikationerna är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt med båda tunnelbana och buss.

Låter det här som en bostad för er?
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att veta mer!


Boarea/biarea
59/6 kvm
Avgift
4 421 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Katarina Bangata såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Katarina Bangata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.