Alströmergatan 25, 5 Tr

Alströmergatan 25, 5 Tr

Slutpris

7 850 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 25, 5 Tr


Slutpris
7 850 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Fint renoverad 3:a med balkong och fantastisk innergård centralt på Kungsholmen! Garageplats i huset

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad som ger en luftig känsla och har blivit nyrenoverad med stilrena materialval. Lägenheten har ett lugnt läge högt upp i huset med fönster som vetter mot en trevlig innergård. Det ljusa vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket som elegant ramar in rummet. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och en matplats som rymmer många middagsgäster. Det finns också en naturlig plats för en arbetsplats om så önskas. Köket har utmärkt förvaring bakom släta fronter i en gröngrå ton samt generös arbetsyta. Sittdelen är perfekt för att umgås medan maten tillagas och har all maskinell utrustning som behövs samt extra avlastningsyta vid köksön.

Lägenheten har två rymliga sovrum belägna i ett avskilt läge. Det ena sovrummet rymmer en dubbelsäng och har även en trevlig balkong med östläge och morgon- och förmiddagssol. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum med plats för våningssäng eller som arbetsrum efter behov. Badrummet är stilrent helkaklat och innehåller en dusch bakom glasväggar samt tvättpelare. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är utmärkta med dubbelgarderob, rymlig walk-in-closet och tillhörande förråd. Planlösningen kan också omdisponeras för att skapa en fyra rum och kök.

Föreningen är välskött och äger marken samt har genomfört stora renoveringar. Innergården är stor och fantastiskt barnvänlig med lekplats, boulebana, pergola och grillplats. Till lägenheten finns möjlighet att överta en garageplats för 1200 kr/månad.

Området kring Fridhemsplan har en härlig stadspuls och flera parker i närheten. Det finns trevliga promenadstråk längs vattnet vid Kungsholms Strand och under sommaren är Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand populära utflyktsmål. På några minuters gångavstånd finns Västermalmsgallerian med ett stort utbud av shopping och matbutiker. I området finns även flera kända restauranger där man kan njuta av god mat. Förskolor och skolor av hög kvalitet finns nära bostaden och Fridhemsplan är en knutpunkt för flera busslinjer samt två tunnelbanelinjer som tar dig till city.

Välkommen på visning för att uppleva denna fantastiska bostad!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
3 054 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.