Sankt Eriksgatan 16

Sankt Eriksgatan 16

Slutpris

3 600 000 kr


Kungsholmen - Fridhemsplan— Stockholm

Sankt Eriksgatan 16


Slutpris
3 600 000 kr

Kungsholmen - Fridhemsplan— Stockholm

Topprenoverad på attraktiv adress- Egen uteplats med direkt access till gård- Separat sovdel/sovrum

Toppboende i absolut bästa skick som totalrenoverades smakfullt och med stilsäker blick under 2021. Här bor du i gårdshuset med ett lugnt och insynsskyddat hörnläge där pardörrar i glas öppnar upp mot din alldeles egna uteplats som ger dig ett extrarum under sommarmånaderna. Uteplatsen ger dig även direkt access till föreningens soliga innergård. Du finner en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt får en sovrumsdel som ger utrymme för såväl dubbelsäng och arbetsplats. Det smakfullt renoverade köket är fullt utrustat och har fronter i en sober grön nyans samt en arbetsyta i vacker carraramarmor. Det lyxiga badrummet har vitkaklade väggar samt marmorklinker med golvvärme. Genomgående är lägenheten vitmålad och på golvet ligger en fin ekparkett.

Brf Göken 31 har sedan ombildningen 2018 amorterat ca 27.4 MSEK på lånen samt har 6 hyresrätter kvar som ligger som dolda tillgångar.

På Sankt Eriksgatan 16 bor du på en ytterst attraktiv adress och med ett lugnt gårdsläge. Här bor du med ett centralt läge mittemellan Fridhemsplans puls samt grönskande Rålambshovsparken och vackra Norr Mälarstrand. 2 minuter bort finner du Åhléns samt fantastiska kommunikationer med tunnelbanans blå- och gröna linje. Här stannar även flertalet bussar, linjebussar samt flygbussen till Arlanda. Invid Fridhemsplan finner du shopping, all tänkbar service, matbutiker, barer och gym. I motsatt väderstreck når du istället parkhänget i "Rålis" där du även kan ta dig vidare till Smedsuddsbadet för ett dopp under varma sommardagar. I Rålambshovsparken och längs med Norr Mälarstrand finner du många favoritställen som Boulebar, Mälarpaviljongen samt lite längre bort Trattorian och Orangeriet. Den lummiga strandpromenaden tar dig cirka 1 mil runt runt Kungsholmen längs med vattnet.


Boarea
33 kvm
Avgift
2 277 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.