Alströmergatan 45, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Sekelskifteskänsla högt upp i huset med fantastisk utsikt!

Slutpris
8 100 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
3 859 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea med sekelskifteskänsla i absoluta toppskick med smakfulla materialval och ett vackert burspråk! Genomgående slipade originalgolv, högt i tak och stora fönsterpartier med spröjs upptill. Här bor du med ett stort vardagsrum med burspråk och ett härligt ljusinsläpp genom fönsterpartierna. Du har två bra och rymliga sovrum samt ett stilrent inrett kök med kvalitativa vitvaror. En perfekt lägenhet med stora sällskapsytor och vackra detaljer. Bara att flytta in!

Föreningen är välskött och lågt belånad. Det finns en trevlig bakgård med sittplatser. I trapphuset finns också trapphusbalkonger, som de boende kan utnyttja. Föreningen har 26 garageplatser (separat kö). Det finns barnvagnsrum och cykelrum.

I området finns favoriter som Les petites boudins, där du kan njuta av deras frukost, samt Matkonsulatet & AG i närheten. Lägenheten har även nära till två SATS, Systembolaget, Sankt Eriksplan och Fridhemsplan. Hornsbergs Strand nås på 5 minuter. Utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer samt både tunnelbanans blå och gröna linje endast några hundra meter från lägenheten. Brf Färjan är en populär och stabil förening med god ekonomi och en prisbelönt och vacker innergård.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration