Alströmergatan 32 C, 1/2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad 2:a med låg avgift i omtyckt förening med ljuvlig trädgård!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 568 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 av 4
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alströmergatan 32 C, 1/2 tr såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2:a med låg avgift i omtyckt förening med ljuvlig trädgård! Bostaden har fina egenskaper som stort fönsterparti med spanjoletthandtag, spegelindelade dörrar samt vackra plankgolv. Vardagsrummet som är utmärkt dimensionerat har gott och väl plats för såväl soffgrupp som matplats för 4 personer. Köket är perfekt för den matlagningsroade med generös förvaring bakom vita släta luckor. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och via hallen kommer man in i det fräscha helkaklade badrummet som har dusch. Förvaring finns i inbyggd klädkammare och vindsförråd som hör till bostaden.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.