Alströmergatan 25, 6 tr

Alströmergatan 25, 6 tr

Slutpris

7 450 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 25, 6 tr


Slutpris
7 450 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt upp med fin balkong och fantastisk innergård centralt på Kungsholmen! Garageplats i huset

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad med luftig känsla och stilrena materialval. Lugnt läge högt upp i huset där samtliga fönster vetter mot innergårdar. Hela lägenheten ytskiktsrenoverades 2015 med stilrena materialval och omdragning av all el. Ljust vardagsrum i social öppen planlösning med kök från Kvänum i almträ som fint ramar in rummet. Här finns plats för såväl större soffgrupp som matplats för många middagsgäster. Köksdelen har utmärkt förvaring och är exklusivt formgiven med handgjort italienskt kakel och träluckor. Genomgående Siemens köksmaskiner, såsom induktionsspis, varmluftsugn och mikro. Integrerade Siemens diskmaskin, kyl respektive frys bakom frontluckor i almträ och fläkt från Fjäråskupan. Två vitrinskåp med inbyggd dimbar belysning. Två sovrum i bra storlek som ligger avskilt från de sociala ytorna och med tyst läge. Båda rummen har plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet har utgång till trevlig inglasad balkong som vetter mot innergården i östläge med morgon- och förmiddagssol. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet med dusch bakom glasdörrar och plats för en tvättpelare. Badrummet har golvvärme och renoverades i samband med stambytet 2014. Lägenheten har tre fasta garderober och en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör också två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Här bor du i en välskött förening som äger marken och har de stora renoveringarna avklarade. Mycket stor och fin innergård. Populär lekplats med gunga, rutschkana, sandlåda, hopphage, fruktträd, cykelställ och cykelrum på framsidan. Övre gård med egen boulebana, två stora grillar, blomster- och trädplanteringar, bärbuskar, pergola med utemöbler och markis, som används flitigt för barnkalas och andra firanden. Möjlighet till egen odling i pallkragar på husets baksida. I föreningen finns garageplats som köparen kan överta från säljaren för 1200 kr/mån. Möjlighet finns till biltvätt, däckbyte och däckförvaring via firma i samma garage.

Fridhemsplan har härlig stadspuls men också flera parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs med vattnet vid Kungsholms Strand och under sommartid är Rålambshovsparken och stråken kring Norr Mälarstrand en given oas. På några minuter kommer du till Västermalmsgallerian med stort utbud av både shopping och matbutiker. I området finns flertalet erkända restauranger där man kan frossa i läckerheter. Kungsholmen har åtskilliga bra förskolor och skolor med flera i direkt närhet till bostaden. Fridhemsplan är knutpunkten för flera busslinjer. Här passerar två tunnelbanelinjer som tar dig till city.

Välkommen på visning!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.