Alströmergatan 32 I

Alströmergatan 32 I


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 32 IKungsholmen— Stockholm

Öppen social planlösning - Stilrent renoverad - Stor balkong längs med hela lägenheten - Sjöglimt

Underbart boende som renoverats smakfullt och med stilsäker blick. Här finner du en social planlösning med en stor balkong med sjöglimt som löper längs med hela lägenheten och blir ett extrarum under sommarmånaderna. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och delar på generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. I vardagsrummet möblerar du med en större sällskapsdel och ett fönsterparti löper längs med hela väggen där pardörrar öppnar upp mot lägenhetens fantastiska balkong. Det lyxiga köket ger dig mycket bra förvaring i skåpinredning från Ballingslöv med måttbeställda luckor från Superfront som går ton i ton med väggarnas sobra nyans. Här kan du duka upp med stora middagar och till fest få plats med långbord för 8-10 middagsgäster. Det mysiga sovrummet möbleras med dubbelsäng och längs med ena väggen döljer sig fantastisk förvaring bakom en garderobsvägg med diskreta skjutdörrar. Invid hallen som har en platsbyggd hatthylla samt dubbla skoskåp finner du extra förvaring i tre rymliga garderober. Badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. Genomgående presenterar lägenheten ytor i bästa skick med generös takhöjd och ett insynsskyddat läge med grönskande trädkronor utanför. Lägenheten ska absolut upplevas på plats.

I Brf Färjan flyttar du in en ytterst välskött förening med god ekonomi och mycket låg skuldsättningsgrad. Föreningen har en underbar innergård som vunnit pris för att vara Stockholms vackraste med en blomstrande trädgård med gräsmatta, blommor, körsbärsträd, en porlande fontän samt en platsbyggd grillplats. I föreningen finns även föreningslokal, två gästlägenheter samt ett stort soprum för källsortering (en gång i månaden kommer även en container för grovsopor). I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband. Föreningen har även en enhetsmätning av el som betalas separat efter förbrukning och då till en lägre kostnad.

På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 854 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2024-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering
Nina Larsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad