Ängskärsgatan 4, 4tr

Ängskärsgatan 4, 4tr

Slutpris

3 500 000 kr


Stockholm

Ängskärsgatan 4, 4tr


Slutpris
3 500 000 kr

Stockholm

1:a med stor balkong i bästa solläge! Högt upp i huset och med flexibelt tillträde!

Välkommen till ditt nya hem på Östermalm/Gärdet som bjuder på ett högt och soligt läge med närhet till både grönområden och stadspuls! Möjlighet till snabbt tillträde.

På 34 kvadratmeter finns alla kvalitéer du kan tänkas att behöva. Med högt i tak och stora fönsterpartier genomsyras lägenheten av ett vackert ljusinsläpp. Smakfulla detaljer som ekparkettgolv, kaklat badrum och ljusa väggar med balkong i bästa solläge. Promenadavstånd till grönområden och city såsom Tessinparken, Karlaplan, Gärdet och Djurgården. Mycket nära till kollektivtrafik med goda förbindelser via buss och tunnelbana som nås smidigt på bara någon minut från Värtavägen och Valhallavägen. Ett stenkast från Fältöversten som bjuder på ett brett utbud av shopping, restauranger och matbutiker. Smart planerad med yteffektiva kvadratmeter och stor balkong. Här kan du koppla av och njuta av både frukost, lunch och middag med vänner samtidigt som den porlande fontänen vid Tessinparken ger ett lugn. Bostaden är belägen med vy över grönskande trädkronor och vackra Tessinparken.
Föreningen erbjuder sina medlemmar faciliteter såsom gemensam takterrass med magisk utsikt över Stockholm, tvättstuga och cykelrum!

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Ser fram emot din kontakt!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 673 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-07-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ängskärsgatan såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ängskärsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.