Artillerigatan 36, 4tr

Artillerigatan 36, 4tr

Slutpris

6 000 000 kr


Östermalm— Stockholm

Artillerigatan 36, 4tr


Slutpris
6 000 000 kr

Östermalm— Stockholm

Elegant Östermalmstvåa med vackra detaljer i fastighet anno 1884!

Elegant och inbjudande tvåa med detaljer från byggnadsåret 1884 och med en fasad som renoverades så sent som förra året. Bostaden har fina egenskaper som fiskbensparkett, fönster med spanjoletthandtag och spegelindelade dörrar samt genomgående eleganta elementskydd. Väggarna är vitmålade med grå snickerier som ger sober kontrast. Luftigt och inbjudande vardagsrum med tre stora fönsterpartier och plats för större soffgrupp och matplats. Praktiskt kök med mycket bra förvaring och arbetsyta. Mycket rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns gott om förvaring med klädkammare i såväl vardagsrum som sovrum samt i både vinds- och källarförråd. Här är bostaden för dig som enbart nöjer sig med det bästa!

Välkommen till hjärtat av Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här bor du med Östermalmstorg runt hörnet och flera av Stockholms guldkorn på skönt nära avstånd. Njut av vackra promenadstråk längs Strandvägen och närheten till Djurgården. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. En kort promenad bort finns Stureplan med allt man kan tänkas behöva; restauranger, barer samt shopping. Gott om kommunikationer med spårvagn, tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 335 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.