Artillerigatan 87, 5 tr

Artillerigatan 87, 5 tr

Slutpris

4 050 000 kr


Nedre Gärdet / Östermalm— Stockholm

Artillerigatan 87, 5 tr


Slutpris
4 050 000 kr

Nedre Gärdet / Östermalm— Stockholm

Optimal 2:a högst upp med balkong!

Högst upp i huset på Artillerigatan 87 finns denna optimala tvåa med magiskt ljusinsläpp! Med stor balkong i solläge har detta hem allt du kan önska dig! Sovrummet är rymligt och köket har goda arbetsytor och diskmaskin. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet och en rymlig klädkammare.

Brf Artilleriberget 9 u.p.a är en äkta förening och äger marken. Föreningen bildades 1931 och har de stora renoveringarna bakom sig, såsom stambyte och fasadrenovering. Föreningen har 31 lägenheter och 3 butikslokaler. Delat ägande godkännes. Ekonomisk förvaltare är Fastighetsägarna Service.

I direkt närhet till bostaden finns flertalet matställen så som Naruto sushi, omtalade Mä Took Thai Food, och flertalet pizzerior samt Phil's burger. Runt hörnet finns Hemköp, Coop och SATS Stadion. ett kvarter bort finner ni Fältöversten med all tänkbar service och shopping. I närheten ligger grönskande Tessinparken, här kan ni strosa runt och sätta er på Café Tessinen och kanske avnjuta en våffla eller kanske en AW på Paraden? Vill ni ut och motionera finns hela Ladugårdsgärdet till ert förfogande samt promenadavstånd till både tennis-och paddelhall. Tunnelbanestation Karlaplan och Stadion finns på promenadavstånd och buss 1 och 4 stannar utanför huset.

Både området och bostaden är sammanfattningsvis helt fantastiska!


Boarea
33.5 kvm
Avgift
2 120 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Artillerigatan såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Artillerigatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.