Åsögatan 122, 3 tr

Åsögatan 122, 3 tr

Slutpris

9 575 000 kr


Södermalm / SoFo— Stockholm

Åsögatan 122, 3 tr


Slutpris
9 575 000 kr

Södermalm / SoFo— Stockholm

Ljus, mycket välplanerad fyra med balkong i soligt söderläge mot lugn innergård. Toppläge i SoFo!

Ljus, välplanerad fyra med balkong i rakt söderläge mot lugn innergård. Stora, härliga fönsterpartier och genomgående i två väderstreck. Rymligt, rofyllt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och gott om utrymme för både matsalsdel och soffgrupp. Stilfullt renoverat kök med smakfulla materialval, i en optimal balans mellan det tidstypiska och moderna. Fina originaldetaljer samt elegant vitlaserad ekparkett i lägenheten. Tre bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övrig önskad möblering. Två stambytta (2010), fräscha badrum med dusch och tvättmaskin i ena! Välkomnade hall med utmärkt förvaring i många garderober. Säkerhetsdörr. Garage utan kö för 700 kr, garage med laddplats utan kö för 850 kr! Ypperlig förvaring i flertalet garderober + källarförråd om ca 5 kvm.

Stilfull fastighet anno 1963 i äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgick 2019 till 4.317 kr. 11 uthyrda lokaler vilket bidrog till ca 5,4 milj i extraintäkter 2019. Många större renoveringar är gjorda såsom stambyte 2010, fasad 2017, fönster 2017, hissar 2017, balkonger 2018 m.m. Till bostadsrätten tillhör en inre reparationsfond om 11.009 kr, fritt att disponera för köparen till inre underhåll.

Söder om Folkungagatan, i folkmun kallat SoFo - präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen. Kort promenad till Södra Station.


Boarea
94 kvm
Avgift
2 176 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.