Assessorsgatan 18 C, 2 tr / Södermalm / Stockholm

Stor tvåa med högt och fritt läge, balkong och låg avgift!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
2 511 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Assessorsgatan såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Assessorsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 20-talspärla i lummiga och omtyckta kvarter invid Helgalunden och närhet till Söders puls. Väldisponerad och rymlig tvåa med klassiska originaldetaljer såsom vackra brädgolv, härlig takhöjd, speglade dörrar och spröjsade fönster. Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för ytterkläder samt annat möblemang. I direkt anslutning når ni det praktiska arbetsköket samt utgång till lägenhetens balkong. Väl tilltaget vardagsrum och sovrum där inga kvadratmeter har lämnats åt slumpen. Badrum med golvvärme och tvättmaskin.
Lägenheten är genomgående och insynsfri, med vyer både mot den fantastiska innergården och den lummiga Tjurbergsparken.
Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Möjlighet att hyra extra vindsförråd finns.

Assessorsgatan ligger på en lugn enkelriktad gata med Helgalunden som granne och med mycket grönska och vackra parker. Idylliska Årstaviken och Tantos strövområden finns en kort promenad från bostaden. Vid Skanstull finner ni populära köpcentret Ringen med all tänkbar service. På dryga fem minuter tar du dig till SoFo som erbjuder caféer, restauranger och butiker. Utmärkta kommunikationer med både bussanslutningar på närliggande gator och tunnelbana vid Skanstull samt pendeltåg vid Södra station.
Föreningen Stora Gården är en äkta och mycket stabil förening som är skuldfri med ca 7 miljoner i kassan och med stora dolda tillgångar i form av hyresrätter och råvindar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.