Babordsgatan 20, vån 4

Babordsgatan 20, vån 4

Slutpris

4 900 000 kr


Hammarby Sjöstad— Johanneshov— Stockholm

Babordsgatan 20, vån 4


Slutpris
4 900 000 kr

Hammarby Sjöstad— Johanneshov— Stockholm

Exklusiv & lyxig 2:a (möjlig 3:a) med soldränkt & stor balkong med utsikt över Hammarby Sjö!

Välkomna till denna lyxiga och spatiösa 2:a (möjlig 3:a) med väl tilltagen balkong och bästa läge i Hammarby Sjöstad. Här är allt renoverat i en påkostad och tidlös stil. Full utrustat kök från Ballingslöv med bl.a. bänkskiva av marmor, vinkyl, diskmaskin och integrerad espressomaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Exklusivt renoverat badrum med direkt anslutning till tvättrum/ klädkammare. Vitbetsat parkettgolv och målade väggar i vitt i samtliga rum förutom golven i hall och badrum som pryds av påkostad marmor. Rymligt sovrum med anslutning till klädkammare/ tvättrum och badrum åt ena hållet och med utgång till balkongen åt andra hållet. Lugnt läge mot gård. Dessutom golvvärme i hela lägenheten!

Gott om ljusinsläpp från fönsterpartier och balkongdörr som går från golv till tak och leder dig vidare till en stor och soldränkt balkong med Sickla kanal i ditt blickfång. Den underbara balkongen om cirka 10 kvm sträcker sig över flera rum. Balkongen vetter mot gården så ni slipper biltrafik och kan följa Sjöstadens båttrafik och flanerande längs strandpromenaden och kanalen.

Det här är den perfekta lägenheten för dig som söker ett stilrent boende med det lilla extra.

I Hammarby Sjöstad finns allt du behöver. Området är en urban stadsdel i Stockholm med ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Hemma Hos Kaj, Fandado & Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Här finns 3 stora matbutiker med Coop, Lidl vid Hammarby Kaj samt ICA vid Mårtensdal.

Välkommen på visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 253 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-08-13

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Babordsgatan såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Babordsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.