Baltzar Von Platens Gata 1, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Magnifik utsikt mot Riddarfjärden & Södermalm!

Slutpris
12 000 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
4 829 kr/mån
Rum
3,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baltzar Von Platens Gata såldes av oss 2019-01-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Baltzar Von Platens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I bostaden samsas vackra originaldetaljer som fiskbensparkett, öppen spis och speglade dörrar med ett modernt men samtidigt tidsenligt kök. Bostadens 113 kvm fördelar sig på ett generöst vardagsrum med storslagen utsikt mot Riddarfjärden och Södermalms takåsar, utsikt mot Riddarfjärden finns även från bostadens samtliga rum. På balkongen kan ni njuta av utsikten och sol i stort sett hela dagen. I rummet finns även en stämningshöjande och vacker öppen spis och i anslutning till vardagsrummet finns ett rum som idag används som tv-rum/gästrum. Vidare finns ett genröst sovrum, en möblerbar inre hall samt ett helkaklat badrum och gäst-wc. Alla fönster i bostaden har markis.
Här bor man med stor livskvalitet mitt i stan och samtidigt nära bad, småbåtshamn, grönska och det slingrande promenadstråket mellan Stadshuset och Rålambshovsparken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration