Banérgatan 71 / Gärdet / Östermalm / Stockholm

Modern och påkostad 4:a med perfekt läge på Gärdet!

Slutpris
7 950 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 939 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Banérgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Banérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet / Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna ljusa 4:a på 101 kvadratmeter ger dig luftiga och sociala ytor i öppen planlösning! Lägenheten är genomgående i toppskick med exklusiva materialval.

Från hallen når du åt ena hållet lägenhetens tre sovrum och åt andra hållet det rymliga vardagsrummet och kök i öppen planlösning.
Lägenheten präglas av stilrena och påkostade materialval och toppmodern utrustning exempelvis i form av kökets inbyggda espressomaskin och vinkyl.
Två badrum i toppskick med utrustning i form av badkar, tvättmaskin, wc och takdusch.
Förvaring genom inbyggda garderober samt ett mindre förrådsutrymme i anslutning till ett av sovrummen.

Här har du ett attraktivt läge med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. På Gärdet finns goda möjligheter till rekreation och motion med utegym, flertalet promenad- och joggingstråk och även skidspår på vintern. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. Gärdet har kommit att kännetecknas av dess öppna grönska med närhet till både natur, stora strövområden, lekplatser och stadspuls.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.